Home

Home

 

De Volière sponsort kasten in kleedkamergebouw

16 september 8:15  Recentelijk werden de kleedkamers officieel in gebruik genomen en we kunnen met recht trots zijn op dit totaal vernieuwde gebouw. Niet alleen het gebouw, maar ook de inboedel werd totaal vernieuwd. Ook daaraan dragen de leden van De Volière weer hun steen bij!meer »

140x gelezen

Sponsor v.v. Strijen met Albert Heijn Voetbalpassie!

15 september 18:30  Met Voetbalpassie spaar je voor v.v. Strijen! Daarnaast maak je óók nog kans op vette voetbalprijzen! Dus doe mee en spaar mee van 13 september t/m 3 oktober 2021.meer »

154x gelezen

Oproep! Grensrechter Strijen 2 gezocht!

12 september 12:00  Strijen 2 is op zoek naar een enthousiaste grensrechter. Vind jij het leuk om nauw betrokken te zijn bij het tweede elftal van VV Strijen?meer »

141x gelezen

Oproep! Jeugdtrainers gezocht!

8 september 16:00  Nu er eindelijk weer voor het ‘echie’ gevoetbald kan worden zijn de meeste jeugdteams inmiddels voorzien van trainers. Voor zowel je JO13-2 als de JO17-2 is dit echter nog niet het geval en zijn we nog steeds op zoek!meer »

251x gelezen

Cursus AED / Reanimatie. Geef je op en laat je Hart voor de Club spreken!

5 september 21:15  Ieder jaar zijn er op de Nederlandse sportvelden circa 16.000 mensen met een hartstilstand. Veel van deze mensen kunnen via reanimatie en/of met behulp van een AED apparaat geholpen worden. Vandaar dat wij jaarlijks vanuit v.v. Strijen voor al onze leden, trainers, leiders, ouders van leden, oftewel iedereen die regelmatig langs het veld staan, een (herhalings) cursus organiseren voor toepassen van Reanimatie / AED. meer »

117x gelezen

Officiële opening nieuwe kleedkamers v.v. Strijen

4 september 12:30  Op vrijdag 3 september is het nieuwe kleedkamergebouw van v.v. Strijen geopend. Paul Boogaard, wethouder sport van de gemeente Hoeksche Waard en Bart Schoonderwoerd, Senior Vice President Logistics bij Technische Unie floten samen voor de aftrap van een nieuw hoofdstuk bij het 100-jarige v.v. Strijen. Na het fluitsignaal kwamen Desi Sanderse, aanvoerder van Strijen 1 en Braz Post, speler van Strijen O10-1 en zoon van Technische Unie medewerker Sven Post in wedstrijdtenue spectaculair naar buiten, waarmee de vernieuwde kleedkamers officieel in gebruik werden genomen.meer »

315x gelezen

Nieuwe bestuursleden v.v. Strijen

31 augustus 13:00  Voor de start van het seizoen 2021-2022 zijn wij zeer verheugd om te kunnen melden dat wij in de afgelopen weken een aantal nieuwe bestuursleden hebben mogen verwelkomen!meer »

418x gelezen

v.v. Strijen plaatjes sparen bij Albert Heijn Strijen, Registreer je nu! Voor de jubileum plaatjes actie

15 augustus 22:15  Albert Heijn Strijen heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje is gemaakt. De droom van veel VV STRIJEN-leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere VV STRIJEN-leden zijn vanaf oktober 2021 verkrijgbaar bij Albert Heijn Strijen. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.meer »

664x gelezen

Interne jeugdtrainerscursus bij v.v. Strijen

4 augustus 15:45  Omdat vv Strijen veel waarde hecht aan haar jeugdopleiding zal er binnenkort een interne jeugdtrainerscursus plaatsvinden. meer »

265x gelezen

Competitie indelingen Strijen 1 en 2 zijn bekend en bekijk hier de data voor de andere indelingen

9 juli 0:45  De competitie indelingen voor Strijen 1 en 2 zijn bekend! Strijen 1 is terug in de vertrouwde competitie in West 2. De andere indelingen van de teams qua beker en competitie staan onderin dit nieuwsbericht!meer »

481x gelezen
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!