Oldegaarde 665
3084AA
ROTTERDAM
tel. 010-4801176

Met nog 1 wedstrijd te gaan 3 punten voor en een doelsaldo van +25 goals zijn we zo goed als zeker kampioen. Maar je weet het natuurlijk nooit dus we zijn officieus kampioen.

We begonnen de wedstrijd met precies 11 man Edwin vanwege werk Leon en Kees waren de grote afwezigen. In de rust kregen we nog hulp van David en Rene. Met Wim als vervangend vlagger begonnen we de wedstrijd, met de niet oksel frisse Rene in de basis. Charlois die volgend jaar stoppen als veteranen team begon met tien man wat later nog wel aangevuld werd gelukkig. Het verweer van Charlois was niet erg groot en het was dan ook algauw 0-1. In de 7de  minuut na voorzet van Koen over de gehele verdediging heen schoot Alwin door middel van een volley de bal simpel binnen. Daarna hadden we wel wat kansjes nodig maar het was 2 keer Roland na twee geweldige steekpassen van eerst Gerrit en kort daarna Denny. Na ongeveer een half uur voetbal ging Rene met een liesblessure van het veld. Klasse Rene dat je het een half uur vol hebt gehouden in dit moordende tempo. Kort voor rust wist Charlois al de eer te redden want het zat er niet in dat Charlois het ons nog moeilijk ging maken in de tweede helft.

Ruststand derhalve 1-3.

Na de thee was het binnen 8 seconden 1-4 na vloeiende aanval vanaf de weer sterk opererende linkerkant scoorde Rob na goed voorbereidend werk van Denny. Een monsterscore in wording zou je zeggen toch duurde het nog 18 minuten voor we weer scoorde. Het was nu eindelijk Denny die zelf scoorde 1-5. Acht minuten later vertrouwde Ben het verdedigend wel en scoorde nadat keeper bal los liet 1-6. Vier minuten later scoorde Roland zijn derde na hard ingeschoten bal van Alwin liet keeper de bal weer los en pakte Roland het kadootje dankbaar uit. Met nog een kwartier te gaan trof Charlois nog twee het doel helaas voor Charlois was het wel hun eigen doel. Kort daarop floot de scheidsrechter deze sportieve en ongelijke wedstrijd af. Eindstand 1-9 gefeliciteerd jongens

Wist u dat……..?

• We zo goed als zeker kampioen zijn?
  • We met 1 wedstrijd te gaan drie punten voor staan?
  • We ook een positief doelsaldo van 25 goals hebben?
  • Govert weinig te doen had en voor het eerst in zijn leven een paardenbloem in kunstgras zag groeien?
  • Charlois een sportieve tegenstander is en volgend jaar in de reserve klasse gaat spelen?
  • Rene met een liesblessure van het veld afging?
  • Rene volgens eigen zeggen bijna niet kon lopen?
  • Zijn eigen woorden zijn dat het geen loopsport is?
  • Roel weer goed speelde en genomineerd is voor talent van het jaar?
  • Er dit jaar weer aardig wat prijzen zijn te verdelen met speler van het jaar verkiezing?
  • Kees nog steeds titelhouder is?
  • Uit betrouwbare bron bij de redactie de speler van het jaar al bekend is?
  • Ben waarschijnlijk de enige speler wordt die alle wedstrijden aanwezig is geweest?
  • Ed alleen de laatste wedstrijd moet missen?
  • Hij zodoende het officiële kampioenschap en het 100 jarig jubileumfeest mist?
  • De oudjes gewoon een goede prestatie hebben geleverd door Smitshoek en GOZ minimaal een keer te verslaan en er voor te zorgen tegen de kleintjes veel te scoren?
  • De hand van Wim duidelijk te zien is hoe we dit jaar gespeeld hebben?
  • Na afloop het in de kantine van Charlois nog gezellig was?
  • Wij bij uitwedstrijden altijd voor een goede kantine omzet zorgen?
  • Charlois weinig leden in de kantine had?
  • Het eerste van Charlois een concurrent is van ons eerste en allebei gelijk speelde?
  • We volgende week meer weten omdat Smitshoek dan zijn laatste wedstrijd speelt?
  • Dick de Heus de eerste voorzitter wordt met een Veteranentitel?
  • Jeroen van Gent de eerste Penningmeester wordt met een Veteranentitel?