3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

SHO 35+- Strijen 35+ 1-5 (0-0)

Twee weken geleden hadden we al tegen SHO gespeeld en met maar liefst 10-1 gewonnen. Onze verwachting was dan ook dat we een heet middagje gingen krijgen. Zonder Roland die er vorige keer 5 in schoot in een helft gingen we naar Oud Beijerland. We begonnen goed binnen de minuut scoorde Alwin zijn eerste goal 0-1 voor ons een opsteker maar bij SHO het signaal om maar niet te aanvallend te gaan staan. We bleven aanvallen maar wisten in de eerste helft niet meer te scoren ondanks een paar grote kansen van Rob die zijn vizier niet op scherp had staan. De beste kans kreeg Gerrit die geheel voor open doel op de paal schoot. In de tweede helft ging het vervolgens snel. Alwin scoorde met een vrijetrap randje 16 met een droge knal de verdiende 0-2. SHO moest risico’s gaan nemen en dat ging ze niet goed af binnen 5 minuten was het 0-3 en  0-4. Wederom was het Alwin die twee keer simpel scoorde en zijn seizoentotaal aardig opkrikte. SHO scoorde nog 1-4 maar het was Alwin die kort voor tijd 1-5 scoorde. Eindstand 1-5 met Alwin als absolute uitblinker die maar liefst 5 maal het doel trof. SHO bedankt voor de sportieve wedstrijd en wie weet tot volgend seizoen.