3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na een emotionele ochtend vanwege het overleden en het begraven van de moeder van Alwin, Rene en Henny, waar best veel spelers van het elftal bij waren moest er ook nog gevoetbald worden. Namens het gehele elftal gecondoleerd jongens.

De discussie was voor het begin van de wedstrijd waarom spelen we niet op het hoofdveld? Die discussie hoeven we niet meer te voeren want wat is dat veld slecht zeg vroeger waren wij natuurlijk wat lichtvoetiger en werd het veld zodoende gespaard ondanks dat het een paar jaar terug gerenoveerd is springen de tranen in je ogen als je er overheen loopt. Gelukkig hadden we met een tegenstander te maken die er niet erg veel vertrouwen had in een goede afloop want de voetballende ploeg was overduidelijk in het nadeel. De Zwervers kwam nauwelijks over de middellijn en het was dan ook wachten op doelpunten. Denny die al weken op dreef is, wat wil je ook met zo’n solide linksback achter je was de eerste die het doel trof na goed opgezette aanval en pass van Roland. Rob scoorde net voor rust 2-0 na slechte uittrap van de keeper scoorde Rob in twee keer de dik verdiende 2-0. Helaas voor Rob moest hij kort voor de rust uitvallen met een hopelijk lichte hamstringblessure. Hopelijk valt het mee en ben je volgende week weer fit Rob. De ruststand derhalve was 2-0. In de tweede helft zakte het niveau nog lager dan in de eerste helft maar het scoren gelukkig niet. Het was weer Denny die de bal voorgaf over de verdediging heen naar Leon die vervolgens de te harde bal weer voorgaf aan Denny die simpel binnenkopte 3-0. Nauwelijks 10 minuten later maakte Alwin 4-0 en was het voor De Zwervers tijd om te gaan zeuren en de scheidsrechter overal de schuld van te geven. Wim gewoon goed gefloten en De Zwervers respect voor de scheids. Alwin maakte na veel gemiste mogelijkheden er nog 5-0 van dit was tevens de eindstand. De Zwervers bedankt voor deze verder sportieve wedstrijd en scheidsrechter Wim de Geus bedankt voor het fluiten van de wedstrijd. Leon, Rene, Frictie en David bedankt voor het meespelen. De “Man van de Mats” was Gerrit die voor het eerst als keeper de nul hield en in de eerste helft een geweldige redding verrichte en er dus voor zorgde dat we niet in de problemen kwamen. Volgende week de topper tegen Smitshoek die op de tweede plek staan met vier punten achterstand.

Wist u dat …..?

• We nog steeds bovenaan staan?
  • We volgende week sinds lange tijd weer een topper moeten spelen?
  • Er nog vele toppers komen?
  • Wim de administratie weer goed bijgehouden heeft?
  • Hij wel een beetje Geert Kooij aan het nadoen is?
  • Door Ed bij elk doelpunt of kans te benoemen als voorbereider?
  • Ed redelijk op dreef was en afgelopen week van het elftal nieuwe schoenen heeft gekregen?
  • Ed toen wakker schrok toen bleekt dat hij dat gedroomd had?
  • De nieuwe schoenen het weer aardig deden en gelijk gewend zijn aan de loopacties van Ed?
  • Ben zelfs bewust zijn stappenteller in kleedkamer had laten liggen in de hoop dar er weer een keertje een record door Ed op gezet werd?
  • Het volgens Rene geen loopsport is?
  • Frictie een paar keer zijn tegenstander probeerde te passeren maar dit niet voor elkaar kreeg?
  • Vroeger mega snel was?
  • Frictie verder gewoon goed speelde?
  • Er maar weinig mensen weten wie Frictie is?
  • Frictie wel moeite had met het tempo maar zich toch moeiteloos aanpaste?
  • Bijltje weer redelijk fit begint te worden na zware blessure aan de knie?
  • Rene ook schrok van het tempo wat op de mat gelegd werd?
  • We nog niet klaar zijn en er nog best sterke ploegen komen?
  • Edwin begon als rechtsback maar algauw weer op het middenveld terecht kwam en weer behoorlijk wat meters heeft afgelegd?
  • Rob met een hamstring blessure uit moest vallen?
  • Govert na afloop nog even kwam buurten?
  • Hij er volgende week na weken afwezigheid hoopt er weer bij te zijn?
  • Wij sinds Goverts afwezigheid niet meer hebben verloren?
  • Kees weer de nul had als verdediger?
  • Het volgens Wim weer een foute (banden)wissel was van Ed?
  • Ed er toch best lang over deed om het veld te verlaten maar het voor sommige spelers toch te snel ging?
  • Kees toch weer zijn speelminuutjes heeft gemaakt en gewoon foutloos speelde?
    • Ed best wel aardig speelde en als het goed blijft gaan zeker gaat proberen om te verlengen?
    • Ze dit bij het TV programma lang leven de liefde na vierentwintig uur ook moeten doen?
    • Henny hoopt dat ik nog een paar jaar door gaat omdat hij anders de verslagen moet gaan missen?
    • Er heus wel iemand opstaat die dit over gaat nemen?
    • Broer Alwin na turbulente en emotionele week in de tweede helft nog meegedaan heeft?
    • Rene er voor koos om niet mee te doen en ik voor allebei respect heb hoe ze dit beleven?
    • Leon gehuld in fel kleurige groene jas gelukkig weer langs het lijntje stond?
    • Leon weer op de weg terug is en denkt nog wel een paar maandjes nodig te hebben om vertrouwen op te doen?
    • Govert weer een geduchte concurrent voor de keeper positie erbij heeft?
    • Gerrit net als tegen NSVV overigens, gewoon goed keepte?
    • Ben dit seizoen voor het eerst in de wissel ging?
    • Hij dit in de rust al besloten had?
    • Roland qua doelpunten maken droog staat maar aanstaande zaterdag hier verandering in gaat komen?