Smitshoekse Baan 25
2993BZ
BARENDRECHT
tel. 0180-615275

Pfffff wat een wedstrijd heb ik vandaag gezien zeg ,goed voetbal ,mooie goals, oplevingen van spelers, vechtlust, slecht voetbal ,pech,strijd(soms letterlijk) en uitzinnige vreugde en een scheidsrechter die het erg spannend liet worden.

Elke wedstrijd die we nu moeten spelen is een finale want als je bovenaan staat wordt er door 9 teams op je gejaagd en blijf dan maar eens rustig, de wedstrijd begint met een prachtige lob van Mick na 3 min en een foutje van de keeper waardoor Ricardo de 2e maakt, door een pech moment gaat de bal via Rik in eigen goal en zijn we even de weg kwijt waardoor de ruststand 2-2 is.

De 2e helft is er een geworden die we niet snel zullen vergeten want Strijen gaat voortvarend van start en via Ricardo en Raúl wordt het 2-4 maar Smitshoek weet het om te draaien en komt terug naar 4-4
Strijen gaat weer in de aanval want puntverlies is geen optie en dan begint de wedstrijd van de scheidsrechter, elke bal die Strijen mag nemen bij spelhervattingen,corners,uitvallen en vrije trappen gaat zijn horloge (opzichtig) op stop en gaat pas weer lopen als de bal genomen is, overtredingen met ippon gehalte werden weggewuifd, en blok vol met de schouder op de borst van Raúl wordt weggewuifd,een heupzwaai in de 16 is niets en ondertussen zitten we in de blessuretijd 5 min, 10 min, 15 min en hij was er van overtuigd dat het legaal was wat hij deed ,zelfs hun grens zei dat hij gewoon moest affluiten maar de kerel ging gewoon door,en waarom?daar kwamen we achter toen hun grens zei dat zijn broertje in het team speelde maar na 16 minuten blessuretijd weer een overdreven heupzwaai en toen kon niet niet anders dan een strafschop geven en Gerwin ging achter de bal staan en schoot alle frustraties van zich af en vlamde de bal in de touwen en zette de 4-5 op de klok, nog was de scheidsrechter niet tevreden en liet nog eens 4 min doorspelen en besloot bij 20 min blessuretijd er een einde aan te maken, 1 uur en 5 min speeltijd in de 2e helft dat heb ik echt nog nooit meegemaakt,maar belangrijker nog de 3 punten waren weer binnen en werd in de kleedkamer onze stand-in keeper Daniël van 19-2 uitgeroepen tot man of the match, Daniël heeft een fantastische wedstrijd gekeept
Strijen consolideert en staat 3 pnt los met nog 8 wedstrijden te gaan, het is en blijft toch elke wedstrijd een finale
Mariska bedankt weer voor het vlaggen en corrine voor de goede zorgen.

Jongens vergeet niet dat al deze prestaties voortkomen uit het ijzersterke collectief van onze ploeg en daar is geen spelt tussen te krijgen en gaan we , met hulp van 2 ,17-1  en 19-2 richting de finish, waar het gaat eindigen? We weten het niet maar we zullen onze huid heel duur verkopen en misschien ,heel misschien is hij helemaal niet te koop .

Jordi, Wouter,Wessel ,Rutger en Daniël,bedankt voor jullie bereidheid om ons te helpen, top 🙏