Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Eindelijk na weken van lockdown en uitgestelde wedstrijden mochten en konden we vandaag weer de wei in en moesten we tegen directe concurrent NSVV aantreden wie onze directe tegenstander is in de strijd om het kampioenschap met Rhoon en Barendrecht. Een hele lastige en moeilijke wedstrijd door wind en ontbreken van vaste waarde spelers door uitlenen en blessures maar zeker prima opgevuld door 3 talenten van 17-1

Yoeri Dorst in de goal, Floris de Graaf op het middenveld en Mika Versteeg op de bank. Het 1e doelpunt was eigenlijk een beetje tegen de verwachting in want Strijen speelde niet goed,wedstrijd ritme was daar schuldig aan en dan ook een team die al een wedstrijd voor liep dus meer meters gemaakt had en dan de harde wind en “vreemde” spelers maar des al niet min konden we mee in het tempo ,slecht spel en onkunde van de tegenstander en was het huurling Floris de Graaf die de score opende 1-0 dit konden we vasthouden tot aan de rust, in de rust de spelers verteld dat NSVV zou komen in de 2e helft dus zaak om de ruimtes zou klein mogelijk te houden maar weten en doen zijn 2 verschillende dingen net na rust scoort NSVV de 1-1 en moeten we opnieuw beginnen en via een spaarzame hele mooie en goeie aanval is het Mick die de 2-1 binnen rammelt, 20 min later krijgen we een corner en mick weet gebruik te maken van de wind en krult de bal ,gedragen door de wind, bij de vere paal binnen wat de 3-1 betekent, door slordig verdedigend werk komt NSVV terug en scoort 3-2 en wordt Strijen nerveus,de coach maant Strijen tot rust aan de bal en als we dan een uitbal mogen nemen krijgt huurling Mika de bal in de voeten aan de zijlijn en draait naar zijn rechtervoet ,ik roep “ probeer maar” en Mika raakt de bal vol op het ventiel en schiet de bal van 25 mtr over de keeper in de kruising en scoort de verdiende 4-2.
Strijen neemt afstand van directe concurrent en sluit aan bij de top 3.

Yoeri Dorst ,een hele talentvolle keeper ,liet zien dat hij goed is en een mooie toekomst heeft, Floris de Graaf een mooie voetballer is met veel potentie en Mika Versteeg een speler is met ongekende mogelijkheden,jongens jullie waren voor ons vandaag van grote waarde en daarom dank je wel 17-1.
Volgende week thuis tegen de nr 2 Rhoon waar we nog wat tegen goed te maken hebben.
Strijen 19-1 is op de goede weg.

Mariska bedankt voor het goede vlaggen en corrine voor de verzorging, charles van Aalst voor de goede leiding en tante Annie voor de antiflu.