Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Strijen 19-1 verliest voornamelijk van zichzelf in deze knotsgekke wedstrijd tussen de nummers 2 en 6
Na 2 verloren wedstrijden op rij moest er tegen VVOR weer gewonnen worden om niet onnodig af te zakken op de ranglijst. We beginnen de wedstrijd heel goed en gedisciplineerd en spelen de tegenstander steeds verder achteruit en in de 15e minuut is het als Renzo ,die op 10 speelt,een combinatie aangaat met nieuwkomer Wouter Jonas die de bal terugkaatst en hij de bal vanaf de 16 loeihard in de verre kruising schiet 1-0. Na 25 minuten weer een ouderwetse aanval over links met de diepgaande Giel die de bal voorgeeft maar door een tegenstander achterlaat en dus een corner, Mick die de cornerkoning is weet de totaal vrijgelaten Gerwin weet te vinden en die mag ongehinderd de 2-0 binnen koppen.
Het ziet er heel verzorgd en goed uit tot dat er een inschattingsfout gemaakt wordt en de tegenstander de 2-1 scoort, het is dan minuut 40 en minuut 40 is dan ook de laatste minuut dat we gevoetbald hebben want we komen heel slecht de kleedkamer uit en  weten we als team niet meer het niveau te halen van de 1e helft. Op een goeie loopactie en goal van nieuwkomer Pascal vd Giessen die de 3-3 maakt na blijven we schutteren en uit positie lopen ,heel gretig op de bal zijn ipv de tegenstander,uitvallende Giel die zijn oude blessure weer lichtelijk op voelt spelen , een gemiste strafschop en een schot op de gelijkmaker werd tegen gehouden ,en als dan de chaos kompleet is in de strijense verdediging wordt de spits vrij gelaten die de voorzet van zijn medespeler heel simpel mag binnenlopen.

Door deze prestatie zakken we terug naar plek 4, totaal onnodig dit verlies, hier kun je ook niet op trainen dus is dit een voorbeeld van bespreken en heel snel vergeten maar wel moet het bewustzijn er zijn dat dit niet mag gebeuren voor een team zoals wij hebben, kijk, winnen doen we samen en verliezen dus ook maar het moet wel zo zijn dat als het slecht is we elkaar even heel goed moeten aankijken en zorgen dat dit niet meer mag gebeuren.

Volgende week geen return want vvor heeft niet genoeg spelers en is de wedstrijd verplaatst naar 7 mei.

Jongens kin omhoog en we gaan er weer voor de komende 4 wedstrijden en gaan we ons weer terug knokken daar waar we moeten staan, namelijk in de top drie.