Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na twee weken gedwongen rust mochten de jongens deze week weer lekker tegen een bal trappen :). En daar hadden ze zin in. Zo’n zaterdag zonder voetbal is niks voor de jongens van Strijen. Vandaag staat de wedstrijd tegen rvvh op het programma.

Na een praatje en een warmingup leken de jongens er klaar voor. Echter begon de wedstrijd slap. We kwamen nog wel op 1-0 na een mooie goal van Sep de tank. De jongens waren de bovenliggende partij maar lieten het scoren afweten. Dit resulteerde in drie goals voor Rvvh en een achterstand van 1-3.  Na veel zwoegen en door een wereld goal van Tygo stond het met rust toch nog 4-4. Na een flinke preek en motivatiespeech in de rust gevolgd door een keeperswissel ging Strijen met goede moed de wei in. Na een paar minuten in tweede helft was het al duidelijk. Dit wordt een hele moeizame en moeilijke tweede helft. Na een achterstand van 4-5 konden de jongens het toch nog draaien in de laatste 5 minuten. Einduitslag 6-5.

Zwaarbevochten overwinning daarvoor proficiat. Voetbal moet volgende wedstrijden wel stuk beter. Maar met de trainingsarbeid van de jongens heb ik daar het volle vertrouwen in. Op naar volgende week 💪