Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

Vandaag wilden we de slechte gevoelens van woensdag wegwerken maar dat is deels gelukt want de 1e helft was van onze kant echt beneden maats en waarom zeg ik dat ?,omdat we het regelmatig laten zien op de training dat we veel beter kunnen alleen nu nog vertalen naar de wedstrijd en dat lukte niet dus ruststand 2-0

Na de rust een ander Strijen met meer druk vooruit en feller in de duels,positiespel wordt beter uitgevoerd en daardoor meer ruimte dus ook meer kansen, een aanvaller over 3 schijven komt bij mick die scherp voorzet en is het good old Rutger Quist die de 3-1 binnen schiet, niet heel veel later weer een mooie aanval en uiteindelijk zijn het Renzo en Mick die op de goal afgaan en het uiteindelijk Mick is die de aansluiting scoorde 3-2,dan krijgt de wedstrijd en met name wij te maken met een buitenspel geval die het heel duidelijk niet was maar wel gegeven wordt en Strijen de verdiende gelijkmaker onthouden wordt,dan is even de concentratie weg en scoort B’drecht de 4-2 uit een counter ,heel zuur maar ook dat is een leerproces en op naar volgende week voor de wedstrijd tegen Spartaan, door de nieuwe Corona maatregelen zullen er geen supporters aanwezig zijn maar we hebben besloten dat alle supporters hun gekochte kaartjes weer terug betaald krijgen.