Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

De laatste wedstrijd van het jaar voor ons doordat 2 wedstrijden zijn doorgezet naar 15 en 22 januari. Deze wedstrijd tegen GOZ zijn altijd bijzonder want we zijn redelijk aan elkaar gewaagd en vandaag was het niet anders. Gelukkig beginnen wij tegenwoordig heel fel aan onze wedstrijden en zetten we de tegenstander direct onder druk en als we dan in de 6e minuut een vrij trap mogen nemen aan de buitenkant van de 16 komt hij prima bij de penalty stip en is het Kay de baat 😏

Die boven de verdediging uitkomt en de bal bij de 2e paal binnen kopt,lekker hoor zo’n snelle goal,over de de rest van de wedstrijd kan ik eigenlijk kort zijn want Strijen en GOZ zijn gelijkwaardig en Jansen zijn er over en weer en bij ons is het Thijs die zijn doel schoon weet te houden en de verdediging onder leiding van Gerwin weinig grote kansen weggeeft.
Zeiknat gaan we de rust in en even op temperatuur komen want regen en kou domineren
In de tweede helft het zelfde beeld ,heen en weer golvend spel met soms hachelijke momenten maar Thijs capituleerde niet en hield de nul,GOZ zette aan en werd steeds gevaarlijker maar Thijs,zuiverheid en afzwaaiers hielden de1-0 op de klok.In de 90ste minuut een snelle uitbal van vincent in de voeten van Kay de baat die wegdraaide en de bal schitterend over de keeper lobt en de 2-0 scoort.

3 minuten laten een bal via Ricardo op Mick die dacht,wat Kay kan kan ik ook en lobt de bal mooi over de keeper zet de 3-0 eindstand op de klok.
Spannende en sportieve wedstrijd, scheidsrechter V Aalst had de wedstrijd prima in de hand en hoefde niet echt op te treden.Met een lekker gevoel de winterstop in en hopelijk mogen we binnenkort weer om 20:00 uur gaan trainen,en als dit niet zo is dan gewoon gezond blijven en tot volgend jaar.

Namens 19-1 ,aan al onze trouwe supporters een gelukkig en gezond 2022 gewenst.