Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Vandaag onze 1e wedstrijd van deze competitie en dan ook nog thuis tegen Smitshoek waarvan we weten dat dit altijd een wedstrijd is die alle kanten op kan gaan en vandaag was het niet anders, en ploeg met allemaal 1e jaars en zo fel als een daas dus alle Hans aan dek gelukkig was het Ricardo die het gefrommel zat was  en met een droge knal de 1-0 binnen schoot,daarna worden we slordig en wordt dit Strijens slechtste wedstrijd ooit want Smitshoek maakt terecht 1-1 en wij weten niet hoe dit op te lossen, gelukkig is de rust daar en kan er evenaar aan coaching gedaan worden, en als we dan de kleedkamer uit gaan weet een ieder wat er van ze verlangd wordt dus Strijen gaat aan de de bak en de ene na de andere aanval gaat naar de goal van Smitshoek maar de keeper was in vergelijking met de 1e helft een held voor zijn team en dan weet je het hé dat als jij niet scoort de tegenstander het wel doet dus 1-2.

Dan krijgt Strijen in de gaten dat het anders moet en onder leiding van man off the match Giel  gaat “Strien” vol in de aanval gaat nadat we achterin 1:1 gaan spelen en een goede voorzet van Giel door een mooie goal van Dennis we op gelijke hoogte komen.
Strijen laat het hier niet bij zitten en gaat door om de volle 3 punten binnen te halen en na wederom een hele goede actie van Giel komt de bal bij Renzo en deze plaatst de bal heel subtiel richting de 2e paal waar niemand meer bij kan kan en we op 3-2 komen, trainer vliegt de dugout uit en gaat los bij de winnende goal, een slechte wedstrijd maar het collectief wist vandaag de punten in Strijen te houden en ons op plaats 3 te zetten.
Slecht spelen en toch winnen is een mooie beloning voor hard werken.

Komende woensdag uit naar Rhoon en kijken of we bij de top kunnen blijven,zonder Ricardo die een weekje bivak heeft moeten we 3 pnt meenemen om bij te blijven.