Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na de zeperd vorige week bij Barendrecht waren we toe aan een goeie frisse wedstrijd en dat moest gebeuren thuis tegen Spartaan.

We begonnen de wedstrijd volgens de lijnen van de trainer en dat ging zeer goed de 1e 35 min met goals van Renzo en Mick maar toch lieten we ons verleiden tot het paniekerige spel en dat resulteerde in één tegengoal net voor rust en dat zijn de slechtste die je maar kan hebben, de dus tijd voor een peptalk,

Na rust begonnen we toch niet zo als gehoopt en dan speeld het zachte veld ook nog eens een rol waarbij een schot van Spartaan voorlangs lijkt te gaan maar het bekende “polletje” dacht er anders over en verschalkte Thijs in de verre hoek 2-2,
Spartaan dacht vleugels te krijgen maar Strijen nam geen genoegen met de druk van Spartaan en bleef geconcentreerd spelen en in de laatste 10 min. sloegen we genadeloos toe en declasseerde Spartaan met goals van Mick, Ricardo en good old Rutger en bracht de eindstand op 5-2

Het katje in de kleedkamer werd dan ook gretig leeggemaakt
Gelukkig vandaag ook weer van de partij Marisca onze vlagger en leider Edwin Keizer, wederom hoefde de verzorging maar 1x in actie te komen en konden we na het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter Charles van Aalst de overwinning vieren,