Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten tegen Pernis voetballen die in theorie nog gelijk met ons konden komen. Vorige wedstrijd liep voor ons niet best af namelijk 3-2 verlies terwijl we veel beter waren. Pernis is overigens nog wel de enige ploeg die twee keer van ons kon winnen dit seizoen. Maar dat ging op zeker niet gebeuren vanaf minuut 1 stond Pernis onder grote druk en moest alle zeilen bijzetten om onze aanvalsdrang tegen te houden. De keeper die vorige keer ook een sta in de weg was wist zijn doel goed schoon te houden. In de twintigste minuut was het eindelijk raak  Denny die al weken lang goed bezig is schoot de bal keihard op de kruising in de rebound wist Rob de bal in open doel te werken 1-0. Pernis die nog geen fatsoenlijke aanval had laten zien probeerde wel wat aanvallender te gaan voetballen maar tot echte mogelijkheden kwam het niet. Roland die nog niet in het stuk voor kwam scoorde kort voor rust 2-0 na goede diepte pass van Gerrit kwam Roland alleen voor de keeper en schoof het balletje beheerst in de rechterhoek. Ruststand 2-0 dit was doelpunt nummer 99.

In de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld het enige wat nog leefde wie maakt de 100 ste goal. Misschien was dat ook wel de reden dat het voetballen wat minder werd. Er werd al geopperd als er een strafschop zal komen dat Govert hem zal nemen. Ben die dit in de rust allemaal aanhoorde, dacht er al het zijne van “ het zal toch niet” waar zijn? Nou het gebeurde gewoon we kregen een strafschop kort voor tijd mocht Govert de strafschop nemen. Maar de vraag was gaat hij er ook in nou dat ging hij alleen wel in de ballenvanger. Toch werd de honderdste goal nog gescoord na een een-tweetje met Alwin schoot Gerrit de honderdste binnen gefeliciteerd Gerrit. Eindstand derhalve 3-0 in deze sportieve wedstrijd Pernis bedankt en scheidsrechter Arie Bouman bedankt voor het fluiten van deze wedstrijd.

Wist u dat …..?

• We nog steeds bovenaan staan?
  • Er nog drie spannende wedstrijden komen?
  • Pernis nog de enige waren die zes punten van ons kon pakken?
  • We met minimaal 3-0 moesten winnen om de 100ste binnen te schieten?
  • Govert de eer kreeg om door middel van een strafschop de 100ste te maken?
  • De bal hoog in de ballenvanger terecht kwam?
  • Gerrit Buitendijk na slim een-tweetje met Alwin nu de eer krijgt?
  • Gerrit hier na het seizoen nog voor beloont gaat worden?
  • Gerrit de strafschop niet mocht nemen omdat hij tegen GOZ mistte?
  • Roland en Alwin nog steeds strijden voor de topscoorders prijs?
  • Ik er vanuit ga dat Alwin of Roland dit gaat winnen?
  • Denny en Rob ook redelijk veel goals hebben gescoord en echt niet ver achterstaan?
  • De goal van Gerrit eigenlijk goal 101 was?
  • De thuiswedstrijd tegen GOZ 1-3 was in plaats van het ingevulde 0-3 door scheidsrechter LH te S?