3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We moesten aantreden tegen Charlois (in de volksmond gewoon Saarloos) met behoorlijk wat mutaties en blessures. Rene, Koen, Rob, Oscar, Alwin niet fit genoeg en Leon sowieso geblesseerd zorgen voor een dunne selectie. Gelukkig was Danny Versendaal en Micha bereid om ons te helpen anders hadden we echt een probleem gehad. Micha en Danny hartelijk dank hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer een beroep op jullie doen.

Met Kees op Rene zijn plek en Denny van der Beek op rechtshalf begonnen we de wedstrijd. Het was duidelijk merkbaar dat we enkele belangrijke pionnen miste er werd erg onrustig gevoetbald. Saarloos was dan ook meer aan de bal dan wij maar konden weinig in brengen tegen de verdediging onder leiding van Govert. Na dat Saarloos uitgeraasd was scoorde Roland in de 13de minuut 1-0 op aangeven van Ben nauwelijks 2 minuten later was het Danny met een A die simpel 2-0 binnenschoot. In de 21ste minuut scoorde Denny met een E 3-0 op aangeven van Edwin. Kort daarop scoorde Saarloos 3-1 na twijfeling van Govert. Daarna moest Edwin met een hamstring blessure het veld verlaten en hadden we Alwin nog om elftal compleet te maken. Alwin die last heeft van zijn achilles pees kan natuurlijk wel een balletje vast houden maar echt rennen niet. Toch kreeg Alwin het zelfs voor elkaar om net voor rust nog een bal op de lat te koppen. Ruststand 3-1 en nog 45 minuten met 10+ te gaan. Gelukkig kregen we na vijf minuten hulp van Saarloos die slecht uitverdedigde waardoor Denny zijn tweede knap binnen schoot. Wedstrijd gespeeld denk je dan aangezien er bij Saarloos al spelers op tandvlees liepen. Echter 4 minuten later was het 4-3 waarvan de eerste goal een schitterende goal was. Bij de tweede ging het uitverdedigen niet conform de regels van het voetbal door de bal rustig naar buiten te schieten. De stand doet vermoede dat we in problemen kwamen maar gezien de kansen die we kregen was het wachten op 5-3 en die kwam er ook. Denny scoorde na aangeven van naamgenoot Danny zijn derde van de middag en kreeg kort daarna ook de mogelijkheid op 6-3 maar jammer voor Denny ging deze er niet in. Roland die graag topscoorder wilt worden scoorde 6-3 en de mooiste van de middag 7-3 na geweldige solo. Eindstand derhalve 7-3 in deze zeer sportieve wedstrijd. Charlois hartelijk dank hiervoor en Wim de Geus bedankt voor het opofferen van je vrijetijd.

“Man van de Mats” is Denny van der Beek.

Wist u dat…..?

• Denny eigenlijk niet op de foto wilde omdat hij naar zijn geliefde Feyenoord wilde gaan kijken?
  • Denny de zaterdag goed begon met een kampioenschap en een hattrick?
  • Helaas de zaterdag door zijn favoriete clubje werd verpest met een dom gelijkspel?
  • Roland ook drie keer trefzeker was?
  • Kees heel de wedstrijd speelde en gewoon zijn werk deed en geen fout heeft gemaakt?
  • Kees vandaag jarig is en zaterdag ook snel naar zijn favoriete clubje ging?
  • Ben voor de derde keer opa is geworden?