Dierensteinweg 6
2991XJ
BARENDRECHT
tel. 0180-613821

Om kwart voor zeven stonden de jongens van JO8-1 geheel in tenue klaar om op de foto te gaan voor de voetbalplaatjes van Albert Heijn. Nog een beetje slaperig want vroeg was het. De jongens waren gespannen voor de eerste wedstrijd en hadden er tegelijkertijd heel veel zin in. Voor deze eerste competitiewedstrijd moesten we naar Barendrecht.

Aangekomen in Barendrecht was de tegenstanders in geen velden of wegen te bekennen. Tot kwartier voor de start: daar was dan eindelijk de tegenstander! De jongens keken gespannen naar de tegenstander en ze wilde eigenlijk gelijk beginnen. Nog even naar de kleedkamer om iedereen zijn positie en taken te vertellen en daar gingen ze dan! 8.30 uur Barendrecht JO8-6 tegen Strijen JO8-1.

Samenstelling: Jestin/Thijs/Milo/Tygo/Sven/Sep/Julian/Shay.

Strijen begon fel en kwam redelijk snel op 0-1. Bij Barendrecht hadden ze twee grote jongens die goed konden voetballen en het werd snel 1-1. Na 1-1 was Vv Strijen een beetje de kluts kwijt waardoor Barendrecht op voorsprong kwam met 3-2. Daarna was het duidelijk, er moest een tandje bij. Iedereen deed er een tandje bij en met rust stond het dan ook mede door superkeeper 3-5. Na de limonade en de eerste 10 minuten na rust stond iedereen op scherp en konden we redelijk makkelijk uitlopen en had Vv Strijen geen kind meer aan Barendrecht. Eindstand 3-11. Mooie overwinning en vooral heel veel plezier gemaakt.

Nog een mooi voorval: Milo was verdediger dus moest achter op het veld blijven. Echter wilde hij zo graag scoren (scoren betekende bezoekje McDonald’s) dat hij veelal voorin te vinden was en met als resultaat 2 doelpunten en een bezoekje aan de McDonald’s 😎.

Mooie eerste wedstrijd en een verdiende overwinning.