Radio reporter gaat helemaal los bij spel van Strijen Jo17-1

1 - 4

Strijen JO17-1

Groep 2 05

1 september 2018 14:15

Strijen begint goed en speelt de bal rond met veel dicipline en vertrouwen en de 1e kansen bieden zich aan maar Strijen scoort niet ondanks de grote druk op de verdediging van gouda ,spaarzaam komen ze eruit maar zijn niet gevaarlijk tot dat de spits mag opstomen tot de 16 en een schot(de 1e) mag lossen op ons doel en door een slippertje van Roel wordt het tegen de verhouding in 1-0. Even zijn we de kluts kwijt maar al snel nemen we het spel weer over en als David in de 16 ten val wordt gebracht krijgt Strijen een strafschop en Jelle gaat achter de bal staan en schiet de bal onberispelijk binnen 1-1.

Rust

In de 2e helft is het Strijen die de regie in handen neemt en niet meer weggeeft wat resulteerde in de 2e goal van Jelle 1-2,daarna zakt de concentratie wat weg bij Strijen en dreigt Gouda terug te komen in de wedstrijd maar door prima verdedigend werk van Youp blijft het 1-2.
Een kwartier voor tijd geeft Strijen gas en speelt het team van Gouda helemaal stuk en is het (na een assist van Renzo op David die op de keeper schiet Renzo zelf die in de rebound de 1-3 binnenschiet en 4minuten voor tijd is het de hardwerkende Kay die de assist van David met een bekeken schot de score naar 1-4 brengt wat tevens de eindstand was. Een wedstrijd waarin je kon zien dat Strijen na een 3 weken trainen al weer verder was dan voor de wedstrijd tegen Binnenmaas,dit is een mooie opsteker en winst is altijd leuk maar als trainer keek ik naar andere zaken en ben ik trainer weer wat wijzer geworden.

Top gedaan jongens,een mooie start van het seizoen.