Strijen O17-1 verslaat WFB onder warme omstandigheden met 2-0

Renzo van Dalen (intikker)

2e klasse 8

13 oktober 2018 14:30

L. Versendaal

Vandaag moest O17-1 thuis tegen WFB O17-1 zijn wedstrijd zien te winnen om bovenin mee te blijven draaien gezien concurent Zuidland in de koelere ochtend tegenstander SHO met maar liefst 7-1 een draai om de oren had gegeven.We wisten dus de opdracht:Winnen

De omstandigheden om te winnen waren zeer zwaar vanwege de hitte,hitte?,ja hitte en dat op 13 oktober,het was denk ik rond de 28 gr maar daar hadden 2 teams last van en ik kan er een heel mooi en lang verslag van maken maar dat zou dan nergens op slaan want het tempo van de wedstrijd lag op een zeer niveau en leek het daardoor dat alles in slow motion werd afgespeeld,even werd de film wat sneller afgedraaid voor een periode van 15 minuten aan het einde van de 1e helft want een mooie snelle aanval ging via Jelle naar Luuk en voor zijn man komende Renzo had de intikker op de schoenen 1-0. Net voor rust onderschepte Jelmer een uitbal van WFB en nam de bal blind op de pantoffel en schoot de bal in de loop bij Kay die op zijn beurt alleen op keeper afgaat en de bal met veel gevoel over de uitkomende keeper heen lobte en de genade klap uitdeelde aan WFB.

In de 2e helft werden er nog een aantal kansen gecreeerd maar echt gevaarlijk werden we niet meer en WFB hebben we ook niet meet gezien en onze “geleende” keeper Thijs heeft over de gehele wedstrijd 1x echt op moeten treden en deed dit foutloos,door de hitte waren er een aantal opstootjes maar deze hadden weinig om het lijf kunnen kunnen we deze wedstrijd bestempelen als zijnde “Een zakelijke overwinning”

Volgende week zaterdag 20-10 spelen we thuis voor de beker tegen Overmaas O17-1 om 14.30 uur