1 - 0

Strijen JO19-1

2e klasse 8

28 september 2019 12:45

Een ietwat gekortwiekt o19 gaat met 13 man richting NSVV. Dank Renzo (o17) voor je deelname. Een gelijk opgaande wedstrijd, we vangen NSVV op en gaan bij ons balbezit voetballend naar de andere kant. Dat lukt zeer goed en de ene de andere aanval rolt uit. We spelen uitstekend onder de druk uit die NSVV de laatste 20 minuten van de eerste helft probeert te zetten. Dan zijn we de bovenliggende partij en spelen vaak op de helft van NSVV. Levy komt 1:1 met de keeper na een prachtig uitgespeelde aanval maar bedacht zich 3x. Teveel hersens ðŸ˜Š. Opgekomen Rutger geeft een gave voorzet bij de 2e paal, Jelle komt er net niet bij. Achterin onderscheid Julian Groenewegen zich gedurende de hele wedstrijd met prima reddingen.

De 2
e helft is een copy van de eerste. We nemen het initiatief en onderscheiden ons door prachtig voetbal de laatste 25 minuten. Rutger die een minuut na zijn positiewisseling op de 10 bijna de 0-1 maakt, vanuit een scrimmage waar de gretigheid van afdroop. Kay op de paal. Kopbal Luuk van de lijn. David kopt net naast. NSVV komt te gemakkelijk op de 1-0 maar hadden ook scoringskansen. Youp speelt als een vorst voor zijn verdediging en doet weinig fout. Zijn pass buitenkant rechts was van grote schoonheid.  NSVV is een prima tegenstander waar we voetballend de betere waren en meer verdienden dan het 1-0 verlies. Compliment aan het hele team wat knokt wanneer het moet en goed voetbalt wanneer het in balbezit is. Komende zaterdag de 3e streekderby, met SHO als tegenstander, thuis op Strien.