Speels Strijen naar verdiende 3 punter tegen SSS 4-0 (2-0)

Scheidsrechter

C. van Aelst

Accommodatie

Onbekend

Warm weer. Echt gras. Een o19 ploeg in vorm en een felle tegenstander uit Klaaswaal. Alle ingrediënten aanwezig voor een interessante voetbal middag. We werden niet teleurgesteld. Met Levy als diepe spits en dat zeer verdienstelijk deed.

Met lang balbezit wordt SSS op eigen helft weggedrukt. We scoren de 1-0 en 2-0 binnen 30 minuten (Jelle & Kay), creëren kansen om verder uit te lopen. De keeper van SSS voorkomt dat. De ruststand wordt met 2-0 bereikt. Het warme weer deert SSS niet, de ploeg werkt hard om een doelpunt te maken en blijft ons fysiek benaderen. We voetballen ons prima onder de druk uit en lopen door Jan en David (pingel) uit naar 4-0. Kay verdedigt diverse keren diep mee en is representatief voor de o19 mentaliteit. Klasse gedaan.  In de eindfase probeert SSS met man en macht Strijen lelijk te intimideren. Onnodige overtredingen en scheldpartijen vallen ons ten deel. De scheidsrechter laat zeer veel toe…. Jelmer is er een slachtoffer van en komt strompelend van het veld. We blijven verzorgd voetballen, SSS is leeg gespeeld. Thomas heeft nog een prachtige actie op de achterlijn waar 2 man worden uitgespeeld. Dat had beter lot verdient. We spelen frivool en technisch voetbal.

De winst is dik verdient. Dank aan Julian voor zijn invalbeurt, erg gewaardeerd.  Andere Julian: welkom bij vv Strijen. Komende zaterdag weer een streekderby op Numansdorp. Tot de volgende!