2 - 0

Strijen 1

2e klasse D

28 september 2019 15:00

Na de verrassende winst tegen Sparta waren de verwachtingen hooggespannen om ook tegen titelkandidaat DCV een goed resultaat te behalen.  In de beginfase was de Strijense Technische Unie equipe via Karam Bensedjed enkele malen dreigend richting het DCV doel, maar kon doelman Dennis Ensing zijn doel schoon houden en moest aan de andere zijde ook Strijen-doelman Natoe dos Santos enkele reddingen verrichten om geen averij op te lopen bij aanvallen via de slimme Carlo de Reuver en Johan van Wageningen. Onachtzaamheid in de Strijense defensie leidde in de 38e minuut tot een doelpunt van Carlo de Reuver, die vanuit de hoek van het strafschopgebied kruislings doelman Dos Santos passeerde. Na de rust was DCV de bovenliggende partij en kon Carlo de Reuver in de 70e minuut de wedstrijd in het slot gooien: 2-0, waarna keeper Dos Santos met enkele fraaie reddingen ervoor zorgde dat de nederlaag geen  grotere cijfers vertoonde.

A.s. zaterdag gaat Strijen opnieuw de Krimpenerwaard bezoeken. Om 15.00 uur treden zij in Ouderkerk aan de IJssel aan tegen Spirit.