... (kopbal)

2e klasse D

14 december 2019 14:30

Sahan, Mehmet

Met een te groot aantal geblesseerde en geschorste spelers moest de Strijense Technische Unie equipe aantreden tegen het eveneens in de onderste regionen vertoevende CWO. Met uiteindelijk een 1-4 nederlaag en de winst van medeconcurrent de Zwerver op Deltasport is Strijen in een moeilijke positie terecht gekomen. Nu de winterstop is aangebroken en pas weer op 25 januari de herstart van de competitie plaats vindt is het te hopen dat dan enige geblesseerde spelers fit zijn waardoor de weg naar een hogere positie op de ranglijst weer tot de mogelijkheid behoort.

Al na 10 minuten liep Strijen achter de feiten aan, toen niet rigoreus uitverdedigd werd en CWO de gevaarlijke Taha Kadri aan het werk zette, die met een scherpe voorzet de bal panklaar legde voor Mike v.d. Meer, die met een simpele beweging keeper Natoe dos Santos passeerde. In de 20e minuut werd het leed nog vergroot toen de boomlange Rick v.d. Sluis een hoekschop binnenkopte. Vervolgens hield keeper Natoe dos Santos de doorgebroken Rick v.d. Sluis van scoren af,  waarna de weer van een blessure teruggekomen Dion van Kralingen na goed doorzetten zelfs de aansluitingstreffer op het scorebord bracht: 1-2 en had Strijen vervolgens pech dat keeper Ian Slagboom een inzet van Karam Bensedjed uit zijn doel ranselde.

Vol goede moed startte Strijen de 2e helft, maar werd in de 49e minuut alweer met de neus op de feiten gedrukt. Balverlies aan de rechterzijde betekende via 2 schijven dat de bal op de linkervleugel bij Taha Kadri belandde, die met een afstandspegel de 1-3 binnenschoot en het werd zelfs nog 1-4 toen keeper Natoe dos Santos de bal niet goed uitverdedigde, waarna Obeida Kadri met een droge knal de eindstand aantekende:   1-4.