Strijen J019-1 pakt de winst bij VVOR O19-1

2 - 5

Strijen JO19-1

Groep 2 04

7 september 2019 16:45

In een fysiek zware wedstrijd waarbij VVOR pittige overtredingen niet schuwt, blijft Strijen uitstekend op de been. Een prima leidende scheidsrechter zorgt voor veel correctie bij onze tegenstander. Het siert Strijen dat ze niet reageert en enthousiast de aanval blijft zoeken.

De druk vanaf minuut 1 bezorgt VVOR handenvol problemen en komen in de eerste helft op een 1-3 voorsprong. David, Jelle en Kay scoren de goals, de een nog mooier dan de ander. Naast de goals nog 3 uitgespeelde kansen. Jan is fit en laat zien hoe goed hij kan voetballen. We hebben lang balbezit en VVOR heeft moeite met ons geduldig positiespel.

In de tweede helft een enorme poeier van Levy, Jordy met een enorme kopbal uit een corner, Luuk in de spits met een hard schot en een (gestopte) pingel. Kansen genoeg. VVOR komt met een kopbal uit het niets op 2-3 en vind haar 2
e adem, er is veel druk op Strijen. De oplossing vinden we in rust aan de bal en langer balbezit. De laatste 20 minuten lopen we uit naar 2-4 (Kay) en 2-5 (Jasper). De intenties zijn duidelijk, we blijven voetballen en blijven als team hard werken voor een prima resultaat. Het laatste kwartier lost Jelle ‘Mookhoek’ de lastige situatie van Rutger ‘Mookhoek’ op door linksback te gaan spelen. En deed dat geweldig! Er zit duidelijk talent in die Hoek…. Klasse resultaat met de, terechte, complimenten van de coaches van de tegenstander.