2 - 5

's-Gravendeel vv JO19-1

Groep 2 04

2 september 2019 20:00

De bekerpoule van o19 is best pittig te noemen met allemaal 1e klassers.De eerste helft is het krachtsverschil niet bijster groot. Een geweldige lob van Jelmer over de uitstekende keeper van ‘s Gravendeel zorgt voor de 1-1.

Een misverstand vlak voor rust zorgt voor een 1-2 rust stand. We creëren nog 4 open kansen waar we best kritisch mogen zijn op onszelf. Ze hoeven er niet allemaal in.

Maar een paar toch wel graag. Met veel positie wisselingen in de 2e helft en de nodige wissels is Strijen af en toe zoekende en komt te gemakkelijk op een 1-3.

Kay zorgt met een rush voor de 2-3 waarbij Gerard en Jelmer continue inschuiven. Een gelijkmaker zou logisch zijn en Strijen zet het gas erop.

Door ongelukkige momenten komt ’s Gravendeel op 2-4 en 2-5. De laatste 25 minuten was prima van niveau met prachtige combinaties met een geflatteerde eindstand.

Centraal waren Jelmer en Gerard een lust voor het oog. Het blok Luuk/David was onvermoeibaar. En Rutger kan je wel om een 1:1 boodschap sturen.

Strijen o19 moet onder veel weerstand voetballen en dat is exact wat we nodig hebben om verder te ontwikkelen. Zaterdag 1645 uur VVOR uit.