Strijen JO8-1

23 februari 2019 9:00

Vandaag geen competitie dus waarom Ier lekker een oefenpotje spelen . Onze buren van de binnenmaas hadden hetzelfde idee dus hup geregeld.

Vandaag hoefden we pas om half 11 te spelen dus dat is lekker uitslapen. We waren ruim op tijd en dus alle tijd voor een goede warming up. We wisten van te voren dat binnenmaas een stukje verder is dan dat wij zijn. Dus een mooie uitdaging voor ons om een strijd plan te verzinnen.
We gaven ze mee dat ze vooral samen moeten spelen dat er dan wel ruimte komt. De scheids floot voor begin van de wedstrijd en eigenlijk alles klopte. Er werd gevochten voor elke bal en in de aanval werd er steeds de vrije man gezocht. Na 10 minuten toen de scheids floot voor de eerste time out was het 1-1. Het enige wat we konden zeggen is vooral zo door te gaan en zorgen dat je scherp blijf.

De scheids floot voor de volgende 10 minuten en opeens hadden we een andere wedstrijd. Eigenlijk vergat iedereen zijn taak en er werd wat minder gewerkt voor elkaar. Gelukkig floot de scheids voor de rust. Echter stonden we op dat moment wel met 5-1 achter.

Wat moet je dan in de rust. Aan de ene kant complimenten uitdelen voor de eerste 10 minuten. En aan de andere kant de kinderen vragen waarom het de andere 10 minuten niet meer ging. Nu hopen dat ze in ieder geval scherp de kleedkamer uitkomen.

Tweede helft hebben de mannen gevochten voor elkaar. Al lukte het voetballend niet werd er wel meer gestreden. We kregen nog een paar goals tegen . Sommige uitgespeeld en sommige wat ongelukkig. Maar ook zelf konden we nog 2 keer scoren en dat verdiende de mannen wel. Vandaag weer een leuke les gehad dat de wedstrijd echt 40 minuten duurt.

Volgende week een weekje vrij en dan weer lekker knallen.