Accommodatie

Onbekend

Strijen jo8-1 - Zuidland jo8-1 4-1
Vandaag wederom een thuiswedstrijd, Zuidland kwam op bezoek.
Weer een tegenstander die we nog niet kenden. Iedereen was vandaag van de partij dus we waren op oorlogssterkte .
Na een goede warming up kon de wedstrijd eindelijk van start gaan. We kwamen er al snel achter dat Zuidland een fysieke ploeg heeft. Dit ging gepaard met veel slidings en met veel duw en trek werk. Dat we hiervan onder de indruk waren is best te begrijpen . Maar wat moet je er dan tegenover zetten? De bal lekker rond laten gaan zodat de tegenstander geen kans krijgt om slidings te maken. Dit viel
In de eerste helft niet mee en helaas gingen we met 0-1 de rust in. Gelukkig was Bo vandaag scherp in de goal met een aantal mooie reddingen.
Hoe ga je hier dan mee om in de rust? In ieder geval duidelijk maken dat als je deze wedstrijd wilt winnen, je anders voor de dag moet komen dan in de eerste helft . Laat de bal het werk doen en niet bang zijn voor de tegenstander.
Als de tweede helft dan start, hoop je een team te zien dat zich kan herpakken en gaat doen waar ze goed in zijn. Verdedigend hard werken en aanvallend de bal het werk laten doen. Wat is het dan leuk om te zien dat ze zelf ook in de gaten hebben dat ze veel beter kunnen. Er werd meer gecombineerd en binnen mum van tijd was de achterstand weg gewerkt. In 10 minuten tijd konden we uitlopen naar 4-1.
De laatste 10 minuten hadden we nog verder kunnen uitlopen, als we elkaar voor de goal iets meer de bal zouden gunnen. Maar al met al zit hier een tevreden coach!
Op naar donderdag wanneer we gaan starten met de Hoeksche Waard bokaal tegen SHO.