5 - 3

Strijen JO8-1

2e klasse 9

9 februari 2019 8:30

Eindelijk mochten we weer. De eerste wedstrijd na de winterstop en dan gelijk tegen binnenmaas die terug zijn gekomen uit de eerste klas. Dus voor ons gelijk een mooie graadmeter om te kijken waar we staan.

Na een goede warming up kon de wedstrijd eindelijk beginnen. We begonnen lekker fel maar dat was gelijk hetgeen waar we vandaag de winst moesten halen. Binnenmaas die net een stapje verder is dan ons qua positie spel. Binnenmaas maakt een wat gelukkige eerste goal die door de wind gedragen werd. Maar we bleven werken en de wedstrijd ging toch wel gelijk op. Met rust stonden we 3-2 achter.

Nu was het voor ons zaak om iedereen te vertellen wat de taken zijn en hoe we de tweede helft in moeten gaan. We hadden meewind dus die zouden we mooi kunnen gebruiken. Alles en iedereen wist wat hem te doen stond . Posities waren duidelijk en vooral blijven werken. Als je een bal verlies gelijk proberen hem weer af te pakken . Iedereen weer naar buiten en de de scheids floot voor de tweede helft en het leek wel of dat fluitje ervoor zorgde dat iedereen alles vergeten was. 10 minuten tot de time out ging er een hoop mis en daardoor kon binnenmaas 2 keer scoren. In de time out weer even de koppen bij elkaar om toch ervoor te zorgen dat we de laatste 10 minuten met een tevreden gevoel het veld af kunnen stappen. En dat konden de laatste 10 minuten werd er weer gewerkt en dit resulteerde nog in een mooie goal. Eindstand 5-3 tegen een ploeg die vorig jaar een klasse hoger speelde is helemaal niet verkeerd. Weekje bij weekje worden we beter.