Ruime winst voor Strijen J08-1 op Spijkenisse

Spijkenisse JO8-2

2e klasse 9

23 maart 2019 9:30

Vandaag een thuiswedstrijd op het programma. Gelukkig zat het weer ook mee dus alles aanwezig voor een mooie ochtend . Maar werd dat het ook?
Spijkenisse jo8-2 voor ons een onbekende tegenstander. Dus voor ons zaak om iedereen scherp te krijgen. Iedereen kende zijn plek en iedereen zei dat hij wist wat ze
moesten doen .
De wedstrijd kon eindelijk starten. We probeerde zoals elke week druk naar voren te zetten . Alleen in de eerste 10 minuten leek het wel of sommige nog met hun gedachte in bed lagen. Het was slordig en de afspraken werden niet echt nagekomen. De time out na 10 minuten kwam ons prima uit. Even iedereen wakker maken en toch aangeven dat we het met zijn allen moeten doen . Iedereen leek dit ook te begrijpen en zodoende konden we met een 2-0 voorsprong de rust in.
In de rust was het de puntjes op de i zetten en zorgen dat we meer samen zouden gaan spelen. En vooral niet bang van de tegenstander zijn. Op een training zijn we namelijk ook nooit bang.
In de tweede helft een ander Strijen. Waar we elkaar meer opzoeken en de tegenstander laten rennen i.p.v. van ons zelf . De tegenstander had in de tweede helft zelfs slidings nodig om ons bij hun goal weg te houden. Gelukkig konden we nog 3 x scoren en hielden we zelfs de 0.