Strijen O17-1 wint van lastige Charlous O17-2

Thomas Zwartbol (intikker)
27'

2e klasse 9*

16 februari 2019 15:00

Vandaag dan eindelijk onze 1e wedstrijd van de voorjaar competitie na 3 keer afgelast te zijn en dan moeten we tegen charlois die zijn 3e wedstrijd speelt vandaag,de warming-up is goed dus het gevoel ook en Strijen begint lekker fel en zet charlois direct kort maar na 6 min krijgen we de 1e domper te verwerken want youp viel uit met een hamstring blessure,na 16 min komen we op 1-0 door een pass van Kay op David die vanaf de achterlijn de bal terug legt op de meegekomen Thomas (bolletje) die de bal op zijn linkerslof achter de keeper schiet en na 23 min een soort gelijke aanval en weer houd David het overzicht en kan wederom Bolletje de bal binnen werken 2-0, nog voor rust gaat wederom David de 16 in en deze keer gaat hij voor eigen succes en puntert de bal in de korte hoek binnen en is het 3-0 wat ook de ruststand is.

In de 2e helft beginnen we goed maar na 10 min zakt het niveau naar een laag punt en worden we slordig en zijn we op een aantal keren na niet meer gevaarlijk en komt Charlois er een paar keer gevaarlijk door maar als je dan zelfs op 2 mtr voor open goal de bal weet over te schieten is het over en sluiten voor Charlois en sluiten we deze wedstrijd af met winst wat ons direct naar de 3e plaats brengt.

Woensdag naar OSV om een plaats bij de laatste 8 te bemachtigen in de beker en zaterdag 23 dus weer vrij en mogen we weer werken naar 9-3 om een aanval te plaatsen op de kop positie tegen het altijd lastige Slikkerveer

Voor nu alle positieve dingen opslaan en dinsdag de mindere momenten bespreken en uitsluiten en woensdag knallen.