Gelijkspel voor Strijen J017-1 bij Slikkerveer

... (schot)
76'

2e klasse 9*

9 maart 2019 11:30

Vandaag de 2e wedstrijd in de competitie nadat we ons geplaatst hadden voor de kwartfinale uit tegen OSV die we met 0-2 gewonnen hadden.
Dan doe je een wedstrijd bespreking waarin je spelers vraagt wat er van ze verwacht wordt en dat voldoet dan aan de verwachting en als dan de wedstrijd begint vallen er 11 spelers door de mand,is de bespreking dan te moeilijk geweest?is het Chinees wat gesproken wordt?of is het het feit dat de spelers het niet snappen maar niet toe willen geven want dat is misschien niet stoer.

Het feit is dat als je afspraken niet nakomt je heel snel vervalt in verkeerde keuzes en sta je na 40 minuten met 3-1 achter en probeer dat maar eens om te draaien,de goal in de 1e helft was de 1-1 door Jelle.In de rust probeer je tot de groep door te dringen door persoonlijk te worden en dat was niet zo moeilijk want het gehele team presteerde ondermaats dus moest het anders.

In de 2e helft wirdt Strijen “wakker” en gaat het baltempo omhoog en spelen we slikkerveer tot wanhoop na een onterecht afgekeurde goal mag Wessel vd giessen door en scoort knap de 3-2. Strijen blijft de aanval zoeken en Slikkerveer komt er niet meer uit en als er een corner genomen wordt is het Jelmer die de verdiende 3-3 binnen kopt en daarna doet Strijen zich tekort om de 3-4 en 3-5 binnen te schieten en pakken we een punt bij het altijd lastige Slikkerveer