Smitshoek JO17-3

2e klasse 8

22 september 2018 14:30

C. van Aelst

Vandaag de 1e wedstrijd van de competitie thuis tegen het altijd lastige Smitshoek op ons 1e veld.

oorafgaand staat Strijen in de stromende regen gewoon zijn warming up te doen maar waar is de tegenstander?nou gewoon in de kleedkamer,het regende te hard. Na een wat onwennige 1e 15 min krijgt Strijen steeds meer grip op de wedstrijd en krijgen we de 1e kans via Luuk maar kon niet genoeg richting aan de bal geven om de keeper te verschalken,niet veel later wordt een aanval tot corner verwerkt en David neemt deze scherp voor de goal spelend en deze keer is Luuk wel doeltreffend en scoort met het hoofd de 1-0. De 2e goal is een hele mooie,Jelle spelend vanaf de rechter vleugel wordt weggestuurd en met 2 verdedigers in zijn nek komt hij de 16 binnen en lobt de bal over de uitkomende keeper heen en scoort de 2-0. De 3-0 mocht er ook wezen want een afgeslagen bal komt op 25 mtr van de goal voor de voeten van Thomas die zonder te aarzelen de bal op de pantoffel neemt en over de keeper de bal in de goal laat vallen. Nog voor rust wordt een aanval via Jelle terug gespeeld op Kay die dreigt met rechts,terug draait naar zijn linker en de bal met veel gevoel de verre hoek in draait,

Rust

In de 2e helft heeft Smitshoek geen enkele fut meer om het Strijen op wat voor manier dan ook nog moeilijk te maken en raken wat ge-irriteert maar Strijen gaat hier heel volwassen mee om en straft de tegenstander op de enige goede manier af en dat is scoren en dat ging via een aanval via de spits en werd door david koelbloedig afgewerkt 5-0, daarna werd de wedstrijd heel professioneel uitgespeeld en waren de 3 pnt een feit. Strijen speelde een zeer solide wedstrijd en lieten de supporters genieten. Volgende week uit naar Geervliet bij de plaatselijke GHVV.