15'

2e klasse 8

29 september 2018 12:30

M de Groot

Strijen O17-1 maakt zich klaar voor de 2e wedstrijd van de competitie uit bij de plaatselijke GHVV’13 in Geervliet,een kleine gezellige vereniging onder aan de dijk met een cafe die over het complex waakt boven aan de dijk,prachtig.

De wedstrijd dan;
Strijen is de 1e 10 minuten aan het zoeken en kijken hoe de tegenstander speelt om daarna het spel naar zich toe te trekken en al snel een paar kansen zich voordoen met aan de trekkers,Thomas,David en Jelle maar nog geen goal totdat Kay het genoeg vindt en nadat David een pass tussen de laatste lijn geeft op Kay faalt hij niet 1 op 1 tegenover de keeper en scoort 0-1. Nog voor rust ,na een aantal kansjes,is het Kay die een soort lage voorzet via een been van de tegenstander in de goal ziet verdwijnen 0-2 ,na deze goal weet strijen de wedstrijd geheel naar zich toe te trekken en laat het bij vlagen GHVV alle hoeken van het veld zien

In de rust wat tacktische dingen door genomen hoe deze wedstrijd definitief naar ons toe te trekken, ons spel wordt wat rommeliger doordat we het tempo omhoog gooien en daardoor ook sneller vermoeid raken ,he kay,maar ook de tegenstander die leeg raken en ons tempo niet meer kunnen bijbenen waardoor Tobias na een mooi assist van kay de bal kogel hard achter de keeper het net laat kussen 0-3 en later David op aangeven van Beer de bal voor de uitkomende keeper binnen schiet en de 0-4 scoort. De koek is nog niet op want na een assist van Luuk is het wederom Kay die optijd vertrekt en de bal beheerst 1 op 1 met de keeper binnen schiet 0-5 ,de laatste zet is aan David die na een goede actie van Renzo de bal vanaf de 16 de hoek in draait en zo de einduitslag op het bord zet 0-6.

Compliment aan de scheidsrechter die een zeer sterke wedstrijd floot en zelfs niet schroomde om een speler van GHVV een gele kaart te geven en 10 min van het veld stuurde en na het laatste fluitsignaal mij complimenteerde met het getoonde spel en strakke dicipline van het team.
Volgende week de 1e echte test als we uit moeten spelen bij SHO.