Cvv de zwervers jo8-3 - Strijen jo8-1 ( 1-1 )

Strijen JO8-1

2e klasse 5

8 december 2018 9:00

Onze laatste wedstrijd voor de winterstop.
Deze wilde we natuurlijk winnend afsluiten. Maar dit zelfde idee had de tegenstander ook. Zoals altijd hadden we een korte bespreking in de kleedkamer en iedereen wist wat hij moest doen en ook wat hij niet moes doen.
Dus we konden naar buiten voor de warming-up.
Na een korte warming-up kon iedereen zijn plaats innemen en konden we met een forse tegenwind starten.
Maar wat blijkt na de start is dat eigenlijk niemand wist wat hij moest doen. Afspraken vergeten positie vergeten dus een grote wir war. Ook het moment dat we met 1-0 achterkomen.
Gelukkig hebben we na 10 minuten een korte time-out zodat we even tijd hebben om alles weer neer te zetten.
Na de time out ging het gelukkig beter. Nu was het de wedstrijd uitvoetballen zodat we in de tweede helft druk kunnen zetten met de wind in de rug.
Dit is de eerste keer dat er in de rust niet gesproken werd door het team. Iedereen had denk in de gaten dat we ons zelf te kort doen. Maar gelukkig hebben we nog 20 minuten om dit recht te zetten.
Tweede helft is een helft dat we eigenlijk tegen ons zelf aan het voetballen zijn. We zijn beter maar er lukt niet zo veel. Klutsballen die we niet winnen. Net elkaar in de weglopen. En een keeper bij de tegenstander die scherp was en net een maatje te groot. Gelukkig hebben we een team die niet opgeeft en ook met wat tegenslagen er alles aan doet om toch die goal te scoren. En zo ook vandaag. Twan kon de verdiende gelijkmaker maken. Na de 1-1 gaan we toch op zoek naar de winnende maar helaas zat dat er niet in vandaag.
Als we kijken naar de eerste helft van het seizoen kunnen we alleen maar zeggen dat we als team maar ook allemaal afzonderlijk zijn gegroeid en dat is leuk om te zien.
Helaas was het ook de laatste wedstrijd van Elin vandaag bij ons. Elin gaat na de winter de jo8-2 versterken. We zullen Elin zeker missen in het team.
Nu nog 1 week trainen en zaterdag en een toernooi in de zaal. Dan lekker genieten van de winterstop.