1 december 2018 9:00

Accommodatie

Onbekend

Na een geslaagd sinterklaas feest vrijdagavond op de voetbal maakte ik me toch een beetje zorgen.
Alle kinderen laat naar bed en om 9 uur alweer klaarstaan voor de laatste thuis wedstrijd voor de winterstop.
Iedereen was weer omgekleed en de bespreking kon beginnen.
Het mooie was dat iedereen het zelfde wilde de laatste thuis wedstrijd voor de winterstop winnen.
Iedereen wist zijn plek en we konden naar buiten voor de warming-Up.
Toen we buiten kwamen zagen we eigenlijk weer hetzelfde als bij de andere wedstrijden. Een tegenstander met jongens erin die een koppie groter zijn. Is dit erg? Nee zeker niet. Moeten we bang zijn van de grotere jongens? Nee ook niet.
Alleen dat is makkelijk gezegd. Langzaam bij beetje krijgen we per week minder ontzag voor de grotere tegenstanders en dat is leuk om te zien.
Zo nu waren we wel klaar voor de eerste helft. We speelden lekker fel en echte elke speler vocht voor de bal. Helaas kwamen we toch 0-1 achter. Maar gelukkig bleven de koppies omhoog en bleven we doorgaan met voetballen werken en met samenspel. Noah gaf een mooie pass op Liam en die kon de verdienstelijke 1-1 binnen trappen. En zo was dit de ruststand.
In de rust konden we niks anders dan een groot compliment uitdelen aan iedereen er werd zo hard gewerkt . Het enige wat we konden doen is nog net iets meer vragen van de kinderen zodat we konden winnen.
Tweede helft gaf hetzelfde beeld. Hard werken veel samenspel en vooral de huid duur verkopen. Smitshoek had tweede helft een andere keeper op goal. Deze keeper had een verre uittrap en daar verkeken we ons helaas op . Dit koste ons de 1-2 . Na de goal bleven nu ook de koppies omhoog en werd er volop druk naar voren gezet. Helaas leverde dit niet meer de gelijk maker op.
Normaal baal ik altijd van een verlies, maar vandaag kan ik alleen maar trots zijn. Als we het met zijn allen voor elkaar krijgen dat we met zijn allen werken en dat we elkaar gaan vinden in het samenspel kan het alleen nog maar mooier worden. Ik ben trots op het team vandaag.