Topper Zuidland - Strijen O17-1 eindigt in 2-0 voor Zuidland

46'

2e klasse 8

17 november 2018 12:30

R.H. Bavelaar

Vandaag wat zou moeten worden de topper tegen nr1 Zuidland is nooit een topper geweest laat staan een wedstrijd,ondanks de belangen en info die we hadden van zuidland hebben we er nooit een wedstrijd van kunnen maken,zuidland speelde echt om te winnen en zaten er vanaf sec.1 bovenop en als je een aanval hebt met 26 goals in 7 wedstrijden en je weet geen kans te creëeren dan weet je dat het moeilijk wordt.

na 3 min gaat Roel in de fout en is het 1-0 daarna nog 2 foutjes en herpakt hij zich voortreffelijk en blijft verder foutloos,Strijen probeert het wel maar is nimmer in staat om het Zuidland moeilijk te maken maar de schade blijft beperkt tot de rust.

Na de rust is het duidelijk dat concentratie ons grootste probleem is vandaag en als het na 5 min in de 2e helft ook nog eens 2-0 wordt weet je dat het eigenlijk over is ook als je 5 verse krachten inbrengt en het niet echt veel uitmaakt weet je dat het over is en Zuidland de terechte winnaar is,enige argument is dat we in de 1e helft door hands een strafschop onthouden worden en in de 2e helft een goal vanwege buitenspel afgekeurd zien worden .moet je dan zeggen “het had 2-2 kunnen worden?”  Nee Zuidland was vandaag de betere ploeg en dat kan gebeuren jammer maar helaas,hopelijk leren we hier iets van en nemen we dat mee als bagage en weten we wat er voor nodig is om wedstrijden te winnen ,volgende week thuis tegen Hekelingen en zullen we de draad weer op moeten pakken om de wedstrijd van van vandaag niet door te laten dreunen,van de week weer hard werken en gaan voor de 3 pnt tegen  Hekelingen,thuis om 14.30 uur