-

GOZ JO8-1

2e klasse 5

6 oktober 2018 9:00

Vandaag wederom een tegenstander die we eerder in het bekertoernooi hadden gehad.Toen verloren we met 3-1 dus we hadden nog wat goed te maken. En met in het achterhoofd de wedstrijd van vorige week hadden we goed moed voor vandaag.

8:15 op de voetbal eerst het veld uitzetten en 8:30 verzamelen. Met dit weer is het nog geen straf om op tijd op de voetbal te zijn. Als iedereen er is gaan we rustig omkleden en doen we de voorbespreking. Iedereen kent zijn plek. En iedereen wist dat we met een moeilijke tegenstander te maken zouden krijgen.

We begonnen eigenlijk best goed aan de wedstrijd we kregen een aantal kansen alleen kregen we de bal niet tegen het netje aan. Goz lukte het tot dan niet om bij onze goal te komen. We hadden ook de afspraak om Goz ver van onze goal te verdedigen. Toen Go er wel doorkwam was het ook gelijk een goal. Na de goal veranderde het spel bij ons ook een beetje. De scherpte was er een beetje vanaf en het werd steeds moeizamer.

Goed dat het rust was en we weer even konden bespreken wat er goed ging en wat er minder goed ging. Dus vol goede moed de tweede helft in. We weten dat Goz fysiek speelt maar dat wij dat ook kunnen. De eerste 10 minuten van de tweede helft kregen we het niet voor elkaar om eruit te komen en dit koste ons uiteindelijk ook 2 doelpunten. We hadden nog 1 time out na 10 minuten en hier spraken we af dat we veel risico zouden nemen. Het zou leuk zijn als we in ieder geval nog een doelpunt konden maken. Ik vond dit uiteindelijk ook de beste 10 minuten. Veel druk naar voren wat ons nog een aantal goede kansen opleverden. Helaas lukte het niet om te scoren. De keeper van Goz stond goed in de weg.

We kunnen dus weer trots zijn dat we ons toch weer weten te herpakken nadat we achter staan. De doelpunten komen van zelf wel.

Volgende week gaan we naar ‘s-Gravendeel toe. Wederom een tegenstander die we in de beker hadden en waar we nog wat recht te zetten hebben.