5 - 5

Strijen JO8-1

2e klasse 5

22 september 2018 9:30

We vertrokken om 8:30 vol goede moed naar Spijkenisse. De voorbereiding zit er op dus nu kunnen we kijken wat we de afgelopen weken geleerd hebben.

We begonnen niet geheel scherp aan de wedstrijd en alles wat we hadden afgesproken voor de wedstrijd was na 1 minuut vergeten. Maar na een minuut of 8 kwamen we op stoom en hadden we in de gaten dat we de tegenstander wel aan konden.

Het mooie om te zien is dat we op momenten ook goed kunnen samen spelen en dan komen de doelpunten van zelf.

We gingen met een 4-1 voorsprong de rust in en dat zijn we niet gewent maar dat voelt wel prettig.

In de rust even gekeken wat er goed ging en waar we nog konden verbeteren. En we hebben de gebruikelijk keepers wissel. Deze keer kwam Twan op de goal ipv Stef die prima gekeept had de eerste helft. Iedereen meegeven dat we nog niet gewonnen hebben maar dat we nog een helft ons best moeten doen. Iedereen heeft zeker zijn best gedaan alleen kwam het er de tweede helft wat minder uit. En de Spijkenisse had in de gaten dat er bij ons nu wat te halen viel.

Uiteindelijk zijn we geëindigd op 5-5 . jammer dat we het net niet over de streep hebben kunnen trekken maar ook hier hebben we weer wat geleerd.

Elke week staan we met plezier op het veld en word het stapje bij stapje beter. Op naar 2 zware thuiswedstrijden.