Datum

13 oktober 2018 10:00

Accommodatie

Onbekend

Eindelijk een keer uitslapen op zaterdag. 9:15 vertrekken dat was lang geleden  normaal zouden we bijna de wedstrijd erop hebben zitten. Maar nu met dit mooie weer morgen we nog. ’s-Gravendeel een tegenstander die we kennen ook in de beker hadden we daar gespeeld toen verloren we met 6-4.

De voorbereiding  verliep goed. Bespreking gedaan en alles was duidelijk en de afspraken waren helder.  We hadden ook gezien dat er bij ‘s-Gravendeel een paar jongens bij liepen die toch wel een koppie groter zijn. En we zien toch wekelijks dat dit op het begin invloed heeft we zijn toch wat meer onder de indruk.

Maar alles en iedereen is er klaar voor en we kunnen beginnen. En of het nou de indruk is of niet de afspraken worden best snel vergeten. De laatste man die in de spits op duikt een aanvaller die niet mee verdedigt. Het mooie is wel dat we nu na 10 minuten een time out hebben om even de boel weer de boel op scherp te krijgen en dit is vaak dan wel weer fijn.Wat wel elke week werkt is de mooie pass van Twan naar Noah waardoor Noah elke week wel een paar kansen krijg en zo ook deze week. Rust 2-1 achter. Noah kreeg  nog een hele goede kans maar schoot hem net te snel met het verkeerde been anders hadden we lekker de rust in kunnen gaan.

In de rust kunnen we de puntjes weer even op de i zetten. Het is voor de spelers ook niet altijd even makkelijk. We wisselen veel dus er zijn ook veel veranderingen. Sommige spelers hebben een vaste plek en dat is weer wat makkelijker.

De tweede helft hebben we eigenlijk gewoon goed gevoetbald. Echter het waren de 2 grote jongens van ‘s-Gravendeel die het verschil maakte. Voetballend niet minder echter fysiek moeten we het nu nog af leggen. We verliezen deze keer met 6-2 echter kunnen we trots zijn op elkaar. En het mooiste compliment komt altijd van de tegenstander. De scheidsrechter van de tegenstander kwam na de wedstrijd naar me toe en vertelde me dat we voetballend veel beter zijn geworden dan een week of 5 geleden. Dan kan je toch alleen maar trots zijn op de mannen en vrouw ,want ze trainen er elke week hard voor.

Nu een weekje rust en dan weer een thuiswedstrijd.