1 - 4

Strijen JO8-1

2e klasse 5

3 november 2018 9:55

Een uitwedstrijd om 10:00 dat is uitslapen op deze mooie zaterdag. Alles aanwezig voor een heerlijke pot voetbal. Een goed veld mooi weer en 16 jongens en 1 meisje met veel zin om te voetballen.
Na vorige week waar we redelijk makkelijk met 10-1 wonnen was het vandaag de kunst om scherp te beginnen en niet te denken dat het elke week zo makkelijk gaat. Dit kregen we voor elkaar vanaf de eerste minuut werd er kort op de tegenstander gezeten en hadden we al gauw in de gaten dat hier wel wat te halen viel.

Na een snelle uittrap van Liam kon Noah alleen op de keeper af en scoren. Wat een lekker begin. Liam dacht dat kunnen we nog een keer en we doen hetzelfde recept en Noah kon er voor de rust nog 1 maken.
0-2 de rust in. Comfortabel maar nog niet zo comfortabel dat we in alle rust de tweede helft in kunnen gaan.
In de rust kunnen we iedereen weer even op de juiste plek zetten en gelijk de afspraken weer duidelijk maken.
2 de helft eigenlijk hetzelfde spelbeeld Strijen met druk op de bal en lekker fel spelend. Zo konden we ook op 0-3 komen. Na de 0-3 waar Liam een beetje in slaap was gedompeld omdat hij zo weinig te doen had viel op eens de 1-3 uit de lucht. Dat was even schrikken. Maar herpakken en weer door. Binnen een paar minuten viel de 1-4 en de wedstrijd was gespeeld. Het was een leuke sportieve wedstrijd. En wat leuk is om te zien is dat we met de week beter worden. Iedereen weet steeds beter zijn plek te vinden en het samenspel komt er ook beter in. Op naar volgende week waar we naar de Zwervers