DVV09 JO8-1G

2e klasse 5

29 september 2018 9:00

M.H.A.M. Kruijthoff

4 weken geleden speelden wij onze 2 de beker wedstrijd tegen DVV. We verloren thuis kansloos met 11-0. Vandaag onze 2 de competitiewedstrijd en wederom tegen DVV. In de beker waren we echt een maatje te klein. Dus nu 4 weken later zou je denken dat we nog steeds dat maatje te klein zijn. 4 weken is niet lang ,maar er kan wel veel gebeuren. Hard trainen en kijken of we het stapje extra kunnen maken.

Als je om 8.15 op de voetbal komt is het lekker rustig en Rob en ik konden daarom mooie een veldje uitzetten. De mannen en vrouw kwamen 1 voor 1 aan en zodoende konden we mooie op tijd beginnen. Omkleden op het gemak en dan even de wedstrijd bespreking. Ik de kinderen een zakje chips beloofd als we de tegenscore onder de 6 zouden houden. Iedereen duidelijk gemaakt dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden en dat we met allen hard moeten werken. Bo startte deze week op de goal en Sep zou de 2 de helft gaan keepen. Nadat iedereen zijn positie had ingenomen konden we eindelijk beginnen. Iedereen hield zich aan de afspraak en af toe met wat coachen stonden we als een huis. Bo met wat mooie reddingen. De verdediging die de ballen weg konden krijgen en de aanval die het van de counters moesten hebben. Als je dan met een 2-1 achterstand de rust in gaat kan ik je vertellen dat ik best trots ben

Normaal wisselen we de keeper in de rust dit is een afspraak van de eerste wedstrijden echter na overleg tussen de beide coaches en de spelers hebben we besloten om de keeper te laten staan. Bo stond goed en had mooie reddingen. De tweede helft van vorige week zat nog in mijn hoofd stonden we met 4-1 voor en werd het uiteindelijk 5-5. Dus taak voor ons om de spelers net zo scherp de tweede helft in te sturen als ze de eerste helft waren. En dit lukte. Heel de wedstrijd hebben we achter gestaan en uiteindelijk winnen we met 4-3. Noah die veel alleen voorin moet doen door de counters. Dit verdienstelijk gedaan heeft met 3 doelpunten en een hele mooie assist op Liam die ook een doelpunt maakte. De verdediging die stond als een huis en als je dan met zijn allen knokt kan je best zegen dat we een team aan het worden zijn. Ik kan alleen maar zeggen dat ik vandaag 1 van de trotste trainers langs de velden was.

Maar als je ziet wat we al in die 1.5 maand bereikt hebben met elkaar mag je daar ook trots op zijn.Het zakje chips heb ik trouwens met alle liefde uitgedeeld.(bedankt Nanda)