NSVV J09-1 tegen v.v.Strijen J09-1, uitslag 4-5

Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Afgelopen maandagavond stond de inhaalwedstrijd in Numansdorp tegen NSVV J09-1 op het programma.

In de tweede fase hebben we ook al tegen NSVV J09-1 gespeeld en toen speelden we niet onze beste wedstrijd, waardoor we met 6-3 verloren.

Sep was vandaag jarig, reden temeer om er een mooie avond van te maken.

v.v.Strijen J09-1 schoot uit de startblokken, duels werden gewonnen en er werd snel en goed overgespeeld.
Door ons goede spel wisten we de ene na de andere kans te creëren en al snel wist Julian twee keer het net te vinden.
NSVV stroopte de mouwen op en zocht ook de aanval, met een bal op de lat en een mooie redding van Sem wisten ze iets terug te doen.

We hameren tijdens de training heel erg op snel overspelen, dat gebeurde deze 10 minuten heel goed en hierdoor stonden we meer dan verdiend op een 2-0 voorsprong.

Even snel een slok drinken en wat wissels doorvoeren, aangegeven dat we niks anders moesten doen maar dit vooral volhouden.
Het was een intense wedstrijd aan het worden, NSVV deed er een schepje bovenop.
NSVV verdedigde inmiddels met 4 verdedigers maar in de omschakeling kwamen ze ook met veel spelers naar voren.

Hier reageerden we niet altijd goed op en dit zorgde voor wat gevaarlijke situaties voor ons doel.

Na een lange uittrap viel de bal tussen Brent en keeper Julian in, coach Jos riep “laten lopen”, maar de speler van NSVV ging goed achter de bal aan en zo kon hij voorgeven en kwam NSVV op 2-2.

Na een volgende tegenaanval wist onze keeper de bal te onderscheppen en snel ver uit te trappen naar Sep. Sep snelde naar het doel en kon de bal in de verre hoek krullen, 3-2!

Sem is de man van de actie en kon het niet laten om vanaf de buitenkant naar binnen te snijden en een aantal spelers van NSVV het bos in te sturen en de ruststand op 4-2 te bepalen.

Het was een intense wedstrijd en Strijen J09-1 moest echt even op adem komen tijdens de rust.
NSVV had door dat ze uit een ander vaatje moesten tappen en haalden van een ander veld even een keeper tevoorschijn.
De wedstrijd werd nog feller en de nieuwe keeper schoot alle ballen die hij ver kon uitschieten ook daadwerkelijk zover dat ze bijna in het doel belandde.

Deze hoge stuiterballen zorgden keer op keer voor gevaar en helaas ook voor doelpunten.

NSVV wist terug te komen tot 4-4, de gemoederen liepen ietwat hoog op. Zo waren er wat overtredingen en liet zelfs de trainer van NSVV zich even gaan tegenover een speler van ons.

Het was een ware finale aan het worden en alle spelers van Strijen J09-1 gaven alles wat ze in zich hadden, met nog een paar minuten te gaan kreeg Sem de bal voor zijn voeten en zonder te aarzelen haalde hij verwoestend uit en zo schoot hij de bevrijdende 5-4 voorsprong tegen de touwen.
Sem gooide zijn armen wijd en vloog als een 747 over het veld met alle teamgenoten achter zich aan, de blijdschap was groot.

Niet lang hierna klonk het eindsignaal en werd er een klein feestje gevierd.

De doelpuntenmakers in een verslag benoemen is meestal niet zo moeilijk maar iedere wedstrijd is een teamprestatie.
Zonder de vele snelle meters van Vigo, het vrijlopen en goede overspelen van Silvie, Rogier die de gaatjes dichtloopt, Fithawi die sterk in de duels is, Brent die iedere keer zijn voet tegen de bal krijgt, Sep en Julian die voorop in de strijd gaan en Sem die vandaag 1 van zijn beste wedstrijden speelde hadden we dit mooie resultaat niet behaald! Wat een heerlijke pot voetbal hebben jullie iedereen gegeven.
Met de beste 10 minuten van het seizoen en daarna een hoop strijd en passie was het een heerlijke avond waar de ouders zichtbaar even van bij moesten komen.

Met 4 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verliespartij gaan we zaterdag thuis tegen SVS J09-1 de derde fase in de hoofdklasse alweer afsluiten.