tel. 078-6741704

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen IJVV de Zwervers J09-1 op het programma.
Na een prima warming-up begonnen we goed aan de wedstrijd.

De teams waren aan elkaar gewaagd, en er ontstond een mooie voetbalstrijd.

Na goed doorgaan van Silvie was er paniek achterin bij de tegenstander en door een eigen doelpunt kwamen we verdiend op een 1-0 voorsprong.
We kwamen nog beter in ons spel en we creëerden nog meer kansen, na een prima aanval wist Sep er 2-0 van te maken.
IJVV de Zwervers liet zich niet van de wijs brengen en na een mooie aanval wisten ze er net voor rust 2-1 van te maken.
Een goede eerste helft, we waren de betere partij. We hadden onszelf alleen met meer doelpunten moeten belonen.

Tijd om even op adem te komen na het harde werken van de eerste helft. De trainers gaven aan dat er prima gespeeld werd en dat we dit vol moesten houden.

De tweede helft was nog maar net begonnen, helaas kregen we de bal achterin niet snel genoeg weg, waardoor IJVV de Zwervers er 2-2 van wist te maken.
We zouden er een schepje bovenop moeten doen om vandaag een mooi resultaat te halen. Er kwam nog meer strijd maar ons spel werd er niet beter op.

Het spel golfde op en neer, IJVV de Zwervers was de tweede helft beter dan de eerste helft. Iets over de middenlijn werd een overtreding begaan op ons waardoor Sep mocht aanleggen voor een vrije trap.

Sep schoot de bal hard en hoog in het doel: 3-2! En nu volhouden! Met nog 10 minuten te gaan werd het een waar voetbalgevecht.

Helaas voor Strijen wist IJVV de Zwervers weer langszij te komen en eindigde de wedstrijd met een verdiend 3-3 gelijkspel.

Een leuke sportieve en spannende wedstrijd die prima geleid werd door Calvin, bedankt voor het fluiten.

Na het laatste fluitsignaal waren er 8 teleurgestelde koppies die baalden van het gelijkspel.

Iedereen heeft keihard gewerkt en we mogen trots zijn op dit resultaat want we zijn deze fase nog steeds ongeslagen.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen NSVV op het programma.