Kethel Spaland J09-1 tegen vvStrijen J09-1

Zoomweg 2
3123EP
SCHIEDAM
tel. 010-4709362

Waar zo goed als alle wedstrijden waren afgelast, ging de uitwedstrijd van de J09-1 tegen Kethel Spaland J09-1 wel door.

Het veld lag er prima bij maar het was met een gevoelstemperatuur van -6 graden toch wel heel erg koud.

Door de mooie resultaten in de 1e en 2de fase mogen we de derde fase onze kunsten in de hoofdklasse gaan vertonen.
Vorige week zaterdag hebben we al aan het niveau van de hoofdklasse kunnen proeven tijdens het lichtjestoernooi bij sv Charlois, met twee winst- en verliespartijen eindigden we daar netjes als derde.

Met een korte warming-up begonnen we onze wedstrijd prima tegen Kethel Spaland. Helaas waren we niet scherp bij een uitbal waardoor we op een 1-0 achterstand kwamen.
Nu was het de beurt aan vvStrijen J09-1. Vanuit de verdediging werd een mooie pass langs de lijn gegeven, hierna volgde een prima voorzet waardoor de 1-1 kon worden binnen getikt.
vvStrijen was wakker en liep snel uit naar een 3-1 voorsprong. Door balverlies op het middenveld kon Kethel Spaland nog wat terug doen en zo gingen we even rust houden met een 3-2 voorsprong.

Na een korte pauze gingen we de tweede helft verder waar we de 1e helft mee gestopt waren, duels winnen, blijven gaan en overspelen!
Vanuit een corner kreeg Kethel Spaland de bal niet snel genoeg en zo werd de 4-2 tegen de touwen geschoten.
Kethel Spaland kon maar moeilijk tot kansen komen, we wisten de tegenstander lange tijd bij ons doel vandaan te houden.

Na een wat ongelukkige overtreding mocht Kethel Spaland vanaf 15 meter een vrije trap nemen, deze werd hoog in het doel geschoten, 4-3.
Kort geloofde de tegenstander erin dat ze terug konden komen, maar gelukkig was daar een mooie actie langs de lijn en werd de eindstand van 5-3 binnengeschoten.

Een leuke, koude, goede sportieve wedstrijd met complimenten aan de trainers van de tegenstander die er mede een leuke wedstrijd van maakten.

Na het nemen van de penalty’s mochten de jongens nog even latje trappen, degene die de lat raakten werden getrakteerd op een zak snoep!

Een mooi resultaat, trots op de kinderen!