Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Gisterenavond was het eindelijk zover. Nadat we eerder tegen Sparta gespeeld hadden en aankomend weekend tegen excelsior moeten stond eindelijk de wedstrijd van Feyenoord op het programma.

We moesten om 18:00 in de kleedkamer zijn en daar zaten toch wel 8 gespannen mannetjes.
Aan Sven de taak om de wedstrijdbespreking te doen en om te kijken of de spanning wat van de koppies afkunnen. Sven sloot af met plezier dat dat heel belangrijk was. Eindelijk konden we naar buiten voor een warming up. De warming up werd best goed gedaan dus dit gaf hoop voor de wedstrijd.

18:30 Josephine onze scheidsrechter floot de wedstrijd op gang en het massaal toegestroomde publiek kon gaan genieten van de wedstrijd.
Helaas voor ons hadden we eenzelfde start als tegen Sparta we kwamen vrij snel met 0-2 achter.
Na deze 2 doelpunten hadden wij onze sterkste fase. We konden Feyenoord aardig van het voetballen afhouden en de kansen die ze kregen waren een stuk minder.

Even tijd voor een rust moment. Hier werd aangegeven dat we dezelfde strijdlust moesten geven als de laatste 10 minuten dat we dan misschien zelf ook nog kansen konden krijgen.

Het tweede kwart begon en eigenlijk werd Feyenoord sterker en hadden wij heel veel moeite met hun spel. En misschien hadden we ook wel te veel ontzag voor de spelers van Feyenoord.
Wij konden helaas geen vuist maken ondanks dat er wel hard gewerkt werd, maar in deze kwart wist Feyenoord 4 keer te scoren en zodoende stonden we met 0-6 achter.

IN de rust was het zaak om de koppies weer omhoog te krijgen en te proberen het team weer goed neer te zetten zodat we in de tweede helft misschien wel tot een paar kansen en misschien wel een doelpunt konden komen.

De tweede rust ging van start en eigenlijk was het spelbeeld hetzelfde. Feyenoord dat veelvuldig de bal had en onze jongens hardwerkend om te kijken of we aan voetballen toe konden komen en toch misschien tot een doelpunt kon komen. Feyenoord dat de tweede helft anders begon en eigenlijk steeds een vrije man bij onze goal hadden. Dit konden we helaas niet oplossen en zodoende kon Feyenoord er dit kwart nog 3 maken en was het opeens 0-9.

De laatste time-out was aangebroken. Het laatste moment om nog iets te proberen om het spelbeeld te laten veranderen.

Zo ook het laatste kwart van de wedstrijd brak aan.  Hier werd wederom keihard gewerkt en we kwamen in dit kwart ook iets meer bij de goal van Feyenoord. Zou het er dan toch inzitten.
Konden we toch onze ere treffer maken? Helaas voor ons dat lukte niet. Feyenoord scoorde dit kwart nog wel 3 keer en zo eindigde deze wedstrijd in 0-12.
De jongens hebben keihard gewerkt alleen Feyenoord was voor ons een maatje te groot.

Misschien hadden we iets te veel ontzag, maar hier kunnen de jongens alleen maar van leren.

Alle supporters bedankt voor het steunen van de Jo10. Op een woensdagavond wedstrijd en dan zoveel supporters dat wordt alleen maar gewaardeerd.

En voor onze jongens ze moeten alleen maar trots zijn dat ze tegen zulke mooie tegenstanders mogen voetballen en dit hebben ze bereikt door elke keer weer keihard te werken zo ook gisterenavond. Voor gisteren werkte het niet en voor de volgende wedstrijd weer wel.

Zaterdag spelen we uit bij Excelsior en daar sluiten we ook de 2 de fase af.