VV Strijen J010-1 Sparta JO9-1 ( 10 - 12 )

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na twee mooie wedstrijden vol intensiteit en goed voetbal wachte vandaag de wedstrijd tegen Sparta. De hele week hadden de jongens het er al over dat ze het spannend vonden maar ook echt zin in hadden. Na een goede warming up en geen warming-up van Sparta zijde (was overtrokken en niet nodig volgens de trainer van Sparta) de Nathan Rutjes methode. Ook begon Sparta met 6 spelers en zonder keeper (alleen eerste kwart) hier waren de jongens van Strijen in het begin van slag van en samen met wat spanning resulteerde dat in 2 snelle goals van Sparta. Uiteraard lieten onze jongens het er niet bij zitten en gaven wat gas 2-2.

Hierna waren we het even kwijt en gaven we door wat slordigheden in korte tijd 4 goals weg 2-6.

Dit was teken dat het anders moest! Ze pakten het goed op en gingen voorop in de strijd dit zorgde dat we met 6-8 gingen rusten. Kleine peptalk van de trainers. Ze hadden laten zien dat ze het gewoon kunnen en moesten vooral zo doorgaan als de laatste 10 min voor de rust. De tweede helft begon gelijk goed met een mooie aansluiterstreffer van Braz. De tweede helft hebben de jongens goed gevoetbald en alles gegeven. We hadden veel meer goals kunnen maken en hadden een overwicht. Sparta had een paar mooie individuele acties hierdoor is de wedstrijd geëindigd in 10-12. Kortom mooie toffe wedstrijd (met een leuke tegenstander) waar alles inzat: veel inzet, mooi voetbal en plezier.