Langeweg 18
3262LE
OUD-BEIJERLAND
tel. 0186-614545

Net als vorige week stond er vandaag wederom een wedstrijd tegen SHO op het programma, alleen dit keer moesten we uit en speelden we tegen de JO9-1 .

Met een ongeslagen status en de laatste wedstrijd van de 1e fase betekent dit dat we vandaag kampioen kunnen worden.

Om 8:30 uur startte de wedstrijd.
We waren nog niet echt wakker en het 1e tegendoelpunt werd al snel feilloos in ons doel geschoten.

SHO pompte gelijk vertrouwen en dacht de score snel uit te kunnen breiden.

Wij waren nog zoekende en het was afwachten of er iemand bij ons op zou staan om het SHO wat moeilijker te maken.

Gelukkig was daar Silvie die in een korte tijd 2x het net wist te vinden.

Hierdoor schrok de rest wakker en begonnen we gelijk beter te voetballen.

SHO had nog wel wat kansen maar die werden met gemak gepareerd door Rogier (die heel graag de 1e helft wilde keepen).

Door ons betere spel wist Julian ook nog 2x de bal achter de keeper te schieten waarvan 1 met een prachtige slalom door heel de verdediging, wat de ruststand bracht op 1-4.

Tijdens de rust (verbaasd trainer Roeland zich elke keer weer dat Rogier bijna een hele kan limonade in z’n eentje leeg drinkt) hebben we aangegeven dat we de 2e helft niet hetzelfde als de 1e moesten starten. Maar dat we gelijk vanaf het begin fel moeten zijn en er kort op zitten.

Zo gezegd zo gedaan, Sep zorgde gelijk voor de 1-5 met een verwoestend afstandsschot en Vigo maakte kort daarna de 1-6 vanuit een bijna onmogelijke hoek.

Rogier liet de 2e helft zien dat hij niet alleen kan keepen maar ook heerlijk kan voetballen.

En zo liet Sem zien dat hij niet alleen kan voetballen maar ook fantastisch kan keepen.

Door een aantal rushes langs de zijlijn en een paar prachtige steekballen van Rogier was het Fithawi die 2x achter elkaar het net wist te vinden.

SHO was uit het veld geslagen en de keren dat ze nog een kans kregen stond daar Sem zijn doel schoon te houden.

Met het einde van de wedstrijd in zicht besloten we om Brent in de spits zetten. Brent begreep wat de bedoeling was maar na 20 seconde nam het verdedigers instinct het over en zagen we Brent alweer achterin. Waar natuurlijk ook gewoon de kwaliteiten van Brent liggen.

Vigo wist de score vlak voor tijd nog naar 1-9 te brengen. In de allerlaatste seconde scoorde SHO nog door wat gerommel bij ons voor de goal. Wat de eindstand bracht op 2-9.

Na het laatste fluitsignaal is iedereen door het dolle heen.