Ruime winst voor Strijen J09-1 tegen NSVV J09-1

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Onze tweede wedstrijd was wederom een thuiswedstrijd. Ditmaal was NSVV J09-1 de tegenstander.

Een oude bekende want eind van het vorige seizoen verloren we de finale van de HW-bokaal van dit team, we hadden dus nog iets recht te zetten.

Na een prima warming-up kon de wedstrijd beginnen. Strijen schoot uit de startblokken en het was al snel raak met doelpunten van Fithawi, Vigo, Silvie en een eigen doelpunt stonden we na 10 minuten al met 4-0 voor.
NSVV moest even bijkomen van deze start. De tweede 10 minuten verliep niet heel veel anders. Door goed over te spelen creëerden we weer genoeg kansen.
De aanvallers van NSVV werden moedeloos van Brent want ze kwamen er maar niet langs. De spaarzame keer dat ze bij het doel kwamen was het voor Sem een koud kunstje om de bal tegen te houden.
Rogier en Julian zorgden er op het middenveld voor dat we de bal weer snel voorin hadden om te kunnen scoren.

Spits Vigo was vandaag op dreef en ook Sep wist het net te vinden, we gingen rusten met een 8-0 voorsprong.

Het lastige van een ruime voorsprong tijdens de rust is om dit de tweede helft vol te houden.

En zo geschiedde, NSVV kwam beter uit de kleedkamer en bood meer tegenstand.

Strijen ging in de tweede helft iets meer voor eigen succes waardoor we maar twee keer het net wisten te vinden.

We wisten een goede wedstrijd met 10-1 winnend af te sluiten. Martijn bedankt voor het fluiten!

Volgende week een uitwedstrijd tegen Smitshoek J09-2.