Strijen J09-1 wint zijn eerste wedstrijd

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

Na vier keer trainen was daar de eerste wedstrijd thuis tegen Spartaan'20 J09-4.
We verzamelden in de kleedkamer voor een kort praatje, de koppies waren ietwat gespannen.
De warming-up werd gedaan onder toen nog een dikke laag mist.

Martijn floot voor het begin signaal en we gingen fanatiek van start. Strijen had meteen balbezit maar dit resulteerde nog niet in doelpunten.
Spartaan'20, wat een goed combineerde ploeg was, wist het net wel te vinden en zo moesten we in de achtervolging.
Strijen kwam nog beter in zijn spel en ging ook aanvallen waardoor ook Strijen het net wist te vinden, we gingen met een 2-1 voorsprong rusten.

Na een beker limonade en een kleine peptalk gingen we er weer voor!
We schoten uit de startblokken en kort na rust wisten we snel twee keer te scoren en stonden we met 4-1 voor.
In de tweede helft werd er bij vlagen heel goed overgespeeld wat resulteerde in aanvallen en mooie doelpunten.

De kinderen hadden er vandaag zichtbaar plezier in en hebben stuk voor stuk keihard gewerkt en daardoor dik verdiend met 8-4 gewonnen.
Een mooi begin van het seizoen!

Volgende week spelen we weer een thuiswedstrijd, om 8:30 komt dan NSVV J09-1 op bezoek.