STRIJEN
tel. 078-6741704

Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen SHO J09-2 op het programma.

Helaas was Fithawi ziek dus we hadden vandaag maar 1 wissel.

Omdat de J09-1 geen vaste keeper heeft komt iedereen een keer aan de beurt om te keepen.
Vandaag was het de beurt aan Silvie en Sep.
Om 8:30 floot Martijn voor het startsein van de wedstrijd.
De J09-1 had er duidelijk zin in want er werd meteen lekker gevoetbald.
Vigo opende al snel de score en Julian bracht de stand daarna op 2-0.
Vorig jaar scoorde Sem aan de lopende band maar dit seizoen was het Sem helaas nog niet gelukt, of het nu was omdat trainer Jos de vorige wedstrijd iets steng voor Sem was geweest of omdat Sem zijn moeder vandaag jarig was weten we niet maar Sem speelde een dijk van een wedstrijd. En ja, Sem scoorde vandaag! En hoe! Een bekeken schot vanaf de middenlijn verdween over de keeper hoog in het doel. Top gedaan Sem.

SHO kwam er de eerste helft bijna niet aan te pas, mede door het sterk verdedigende werk van Brent, en de keren dat ze een kans kregen stond Silvie als een echte trouwe sluitpost haar doel schoon te houden.
Sep en Rogier wisten de stand voor de rust nog op te schroeven naar 5-0.

Tijdens de rust was er tijd om even op adem te komen.
De voorgaande twee wedstrijden wisten we de tweede helft het spelletje van de eerste helft niet vol te houden, hopelijk zouden we dit vandaag beter doen.
De 2e helft startte niet heel anders als de 1e helft.
Het enige verschil was dat Sep nu mocht keepen.
Sep nam dit heel serieus en heeft de hele week thuis staan oefenen met zijn vader.

Er werd weer prima gevoetbald en SHO was zo onder de indruk dat ze de bal maar in eigen doel schoten.
Julian en Silvie brachten de stand naar 8-0.
De laatste 10 minuten zakte ons spel wederom weer wat in en scoorde SHO 2x achter elkaar.
SHO bleef de druk naar voren houden in de hoop dat ze nog een paar doelpunten konden maken,
Maar Vigo zorgde met een vlijmscherpe counter voor een eindstand van 9 – 2.

Deze wedstrijd heeft iedereen gescoord behalve onze laatste man Brent.
Maar als Brent een punt zou krijgen voor elke keer dat hij een veelbelovende aanval van de tegenstander onderbreekt, zou hij onze topscorer zijn.
Brent wederom weer top gespeeld. 👍🏻

Sep baalde wel van de twee tegendoelpunten dus Richard misschien deze week toch nog maar een balletje in de avond op Sep trappen 😉

Martijn wederom bedankt voor het fluiten, zelfs de supporters van SHO gaven langs de lijn complimenten over hoe de wedstrijd begeleid werd.

Volgende week onze laatste wedstrijd van de eerste fase. Dan staat er een uitwedstrijd tegen SHO J09-1 op de planning.