Smitshoekse Baan 25
2993BZ
BARENDRECHT
tel. 0180-615275

Na twee thuiswedstrijden speelden we onze eerste uitwedstrijd in Barendrecht tegen Smitshoek J09-2.

Het was al vroeg warm op het kunstgrasveld. Na de warming-up waren we klaar voor een lekkere pot voetbal.

Strijen begon goed aan de wedstrijd en zat de tegenstander goed op de hielen. Het resulteerde al snel in een aantal doelpogingen.
Strijen speelde een sterke eerste helft met als hoogtepunt een aanval tussen wel 5 medespelers waarna Silvie de bal kon binnen schieten, een aanval uit het boekje!
Inmiddels stond het 3-0 voor Strijen, niet veel aan de hand zou je denken. Helaas werden we wat slordig en wist Smitshoek terug te komen tot 3-2.
Na wederom een aanval van Strijen was daar een knal op het doel van Smitshoek. De bal stuiterde via de onderkant van de lat in het doel, maar helaas had de VAR vandaag een dagje vrij.

De spelbegeleider die zijn naam geen eer aan deed gaf helaas ook niet thuis. We wisten nog eenmaal voor rust te scoren en zo gingen we met een voorsprong van 4-2 rusten.
Er waren de nodige schoten en kansen gemist waardoor we eigenlijk nog meer afstand hadden moeten nemen van onze tegenstander.

Tijd voor wat limonade en wat aanwijzingen, zo konden we weer verder met de tweede helft.
De eerste 10 minuten zouden zonder doelpunten verlopen, we creëerden niet heel veel kansen omdat we te veel met de bal gingen lopen pingelen en Smitshoek kwam iets beter in zijn spel.
De laatste 10 minuten begonnen we met een 4-2 voorsprong, het werden 10 rommelige minuten.

Doordat onze laatste man Brent ging keepen, misten we onze vaste man achterin, en deze zouden we missen. Smitshoek maakte er 4-3 van en geloofde er weer helemaal in.
Na wederom een aanval was het opeens 4-4…. Strijen ging vol in de aanval, het was wachten op het doelpunt maar helaas werd er 3 minuten voor tijd afgefloten.

Het was een leuke wedstrijd met zeker een hele goede eerste helft en helaas een iets mindere tweede helft. Er had meer ingezeten maar dat mocht de pret niet drukken.

Volgende week gaan we het weer thuis proberen tegen SHO.