Strijen J010-1 wint met ruimte cijfers van VV ‘s-Gravendeel JO10-1

Sportlaan 10
3291TN
STRIJEN
tel. 078-6741704

We speelden vandaag onze eerste wedstrijd van het seizoen. Even spannend na vorig jaar in de 2e klasse nu eerste wedstrijd in 1e klasse tegen ‘s-Gravendeel. Vorig jaar twee keer verloren door de fysiek van de tegenstander.

Na een goede training woensdag  en warming-up gingen de jongens voor het eerst de wei in dit jaar :).
De wedstrijd ging goed van start er werd goed overgespeeld maar het afmaken ging nog even stroef. Na het eerst kwart ging ook het afmaken goed. Na een paar tikkie takka aanvallen en super verdedigingsblok gingen we met 4-0 rusten. Geweldige eerste helft!!!!

In de rust hebben we de jongens een compliment gegeven voor het getoonde spel alleen dat ze we moesten waken voor gemakzucht.

Tweede helft ging van start en we stonden te slapen en na 2 minuten stond het 4-3 🤓. Toen was het wel duidelijk voor de jongens en hebben ze hebt fantastisch opgepakt en hebben ze de tweede helft super uitgespeeld.
Het leek weer op de eerste helft :). Met als resultaat 10-3 🎉🎉🎉. De jongens hebben de droomstart van het jaar gemaakt! Nu op naar Smitshoek om dit kunstje mooi te herhalen.